e38 vez labiau nei audi
be rysio, aisku, tas tavo komentaras, bet… audi yr audi, bumeris- bumeriu
o quattro yra quattro
sorry, nekenciu audi zinau kad bmw ****as ir t.t. bet nekenciu audi, nesipykstam
kodel? kas joje nepatinka? Man audi i bmw
Daigc blia
nu blia sitas puslapis neapykanta jom ivare, nieko nesakau geros masinos, nu bet negaliu ziuret as i jas…
tai ka daria tada, kai reikia sesti i audi draugelio? :d ar panasiai?
quattro gal ir yra quattro, bet kas iš to jei nei vienas praktiškai iš tradicinių audi mylėtojų jo neturi
wialniaz
deivi, vaziuoju o ka daryt…
ale va keista kaip zmonem taip gaunasi…Nu pas mane nera taip kad vienos ar kitos markes labai jau nemegciau ar ka dar pasakyk robke kad ir i r8 skersas ziuresi
nu GRAZI masina, bet jei ir galeciau leist ja sau - nepirkciau, rs4 nauja irgi achujiena masina bet as irgi nepirkciau jos
a,nu va cia jau protingesnis sakinys nu bet tu matai ka su zmonem padaro netas
visiems pagal skoni ir visiems neitiksi
labai nemegstu uz tai audi fanu kad primygtinai audi kisa su tokiais komentarais kaip “ka daro netas”, “o bmw to neturi”, “o su rwd to nepadarysi” ir t.t.
na tu pats paminejai kad sita nuostata tau ivare butent sitas puslapis,tai kaip cia gaunasi? vos ne kasdiena toki tenka paeksploatuot,bet kazkaip,ivardinciau pacukiskos mintys, kaip BMW nivalyt,gaidys,rwd ****s ar dar koks brudas i galva kazkaip neateina
visada norejosi kazka turet ne taip kaip pas visus o kadangi sitam page 90% propoguoja audi tai kazkaip nesinori josios
geriausia veza tas ka gali kasdien vairuot nesvarbu audi,bmw,nissan kox skirtumas vistiek 4 ratai
3-4 Temos kas susije su audi o toliua pilna bmw MB ir t.t jei jau dauk kalba apie audi tai reiskias man nepatikti nesuprantu tada taves
vezti gali ir Dacia kokia,tik ar tu budamas vairuotoju(o ne vartotoju) busi laimingesnis? vargu blia…sakai ne taip kaip pas visus?
shkias as einu teisinga linkme
nors ir su Audi