E30
pasilikai sau ir sutvarket kebula?
kėbulo darbai į pabaigą liko bagažinės dangtis ir veidrodukai perpūsti
daugiau vaizdų dienorašty [banga.lt/lt/2content.diary_view_my/2397117-=(4043198620](http://www.banga.lt/lt/2content.diary_view_my/2397117-=(4043198620)
jo, judu į priekį, ratai BBS’ai, bakelis naujas, bishki bedų buvo su rusku kuru teko neseniai keistas žvakes dvi pakeisti
maladec ratai, tai
ratai kokių visad norėjau, BBS, voratinklių, aišku su didesne palange ir restautuotų, bet kolkas sueis šitie
koks dvigatelis?
spalva gera
silpniausias šešiacilindris, 2.0, bent jau kolkas
ratai beveik kaip mano
grazu
spalva lagūnos žalia, tai xuj suprasi kartais daugiau mėlyna, kartais daugiau žalia pagal apšvietimą ) mindosas, pamačiau pora foto žemiau tavo bmw, tą patį pagalvojau
kas ismano kompus? zodziu laptopui isjungus pakroveja ir padarius kad nepatamsetu ekranas jis nepatamseja, bet kazkoks pasvieseja ne apsvietimu o ryskumu, ijungus AB kol paspaudi ant nuorodas vel suriskeja, tik uzsikrauna vel pablankeja… kame bedos?
kai pajungi ant baterijos, mažiau gauna energijos, dėl to pataupo ekrano ryškume
tai cia normalu? eina tai isjungt del to ryskumo? ps. seniau to nebuvo vienodai sviesdavo
DefJam_MC, tik verkiant ant ratu dangteliu reikia lipduku, ar bmw, ar bbs
visada buna nebent nustatai high performance rezima, tada gal nesimatys taip skirtumas. Bet baterija laikys trumpiau. Mindosas, bus tie lipdukai, bet kad dangtelio vieno nėra va čia jau b_bis
defjam, tai jo high performance rezimas, bet bl kai matos negaliu nx…
kai ant mano tu org r15 ratu maciau yra nauju dangteliu pirkt lyg apie 70lt/vnt, man dvieju reikejo, tai i aliuma anuos snd pridaviau