E30

E30

pasilikai sau ir sutvarket kebula?

kėbulo darbai į pabaigą Šypsena liko bagažinės dangtis ir veidrodukai perpūsti Šypsena daugiau vaizdų dienorašty [banga.lt/lt/2content.diary_view_my/2397117-=(4043198620](http://www.banga.lt/lt/2content.diary_view_my/2397117-=(4043198620)

Gerai

jo, judu į priekį, ratai BBS’ai, bakelis naujas, bishki bedų buvo su rusku kuru Piktas teko neseniai keistas žvakes dvi pakeisti

maladec Gerairatai, tai Žliumbia

ratai kokių visad norėjau, BBS, voratinklių, aišku su didesne palange ir restautuotų, bet kolkas sueis šitie Šypsena

koks dvigatelis?

spalva gera Gerai

silpniausias šešiacilindris, 2.0, bent jau kolkas :confused:

ratai beveik kaip mano Cha cha

grazu Gerai

spalva lagūnos žalia, tai xuj suprasi kartais daugiau mėlyna, kartais daugiau žalia pagal apšvietimą Šypsena) mindosas, pamačiau pora foto žemiau tavo bmw, tą patį pagalvojau Cha cha

kas ismano kompus? zodziu laptopui isjungus pakroveja ir padarius kad nepatamsetu ekranas jis nepatamseja, bet kazkoks pasvieseja ne apsvietimu o ryskumu, ijungus AB kol paspaudi ant nuorodas vel suriskeja, tik uzsikrauna vel pablankeja… kame bedos?

kai pajungi ant baterijos, mažiau gauna energijos, dėl to pataupo ekrano ryškume

tai cia normalu? eina tai isjungt del to ryskumo? Nekaltasps. seniau to nebuvo vienodai sviesdavo

DefJam_MC, tik verkiant ant ratu dangteliu reikia lipduku, ar bmw, ar bbs Taip

visada buna nebent nustatai high performance rezima, tada gal nesimatys taip skirtumas. Bet baterija laikys trumpiau. Mindosas, bus tie lipdukai, bet kad dangtelio vieno nėra va čia jau b_bis

defjam, tai jo high performance rezimas, bet bl kai matos negaliu nx…

kai ant mano tu org r15 ratu maciau yra nauju dangteliu pirkt lyg apie 70lt/vnt, man dvieju reikejo, tai i aliuma anuos snd pridaviau Juokiasi