E/N Series +/-
Vis dėl to paėmiau sau E66 o merginai N82 palikau, tai va N82 fotikas afigenas nepaliginus su E66, dėl baterijos dar neaišku kažkaip mažokai pirmom dienom laiko, dar minusas kad šipsenėlių smsuose negalima įterpti
nerealus minusas
versle nereikia tu sypseneliu visai. turi buti grieztas, oficialus stilius. man tiek N82, tiek E66 ne itin patinka. E66 nu dar dar, N82 galas labai jau “sustrai” atrodo. kaip NOKIA E-series gerbejas labiau ziuriu i E71
merginai tai labai didelis minusas kai sako telefonas tiek kainuoja o nera sipseneliu
tai juk yra programa ne viena, kurios pagalba tos šypsenėlės tokios gražios ir judančios O jeigu abiejuose telefonuose ta programa būtų, tai tik kokių smailų galėtumėt prisisiuntinėti
dotsis.com/mobile_phone/showthread.php?t=115601&highlight=s milesdotsis.com/mobile_phone/showthread.php?t=39164&highlight=sm iles
E66 zymiai geresnis versle, patogus, tvirtas ir grazus. na o n82 manau pramogos reikalas…
E71 aplamai man Blackberry primena
man iš šių dviejų tai e66 labiau patinka - e66 plonesnis, mygtukai didesni, patogiau rašyt ką reikia.