DZORDANA BUTKUTE

DZORDANA BUTKUTE

Dzordana buvo visai smukusi, o po akvariumo labai jau pasikelusi tapo… ar Jums taip neatrodo? Man ji tikra giltine, tik dalgio truksta … Juokiasi

Tai cia tau taip atrodo! Cha cha

LiežuvisMirkt nu gal jos snukelis ir nekoks jau taip sakant, bet boba tai jio zajabys, man atrodo, nes nors ir buvo zlugus, bet vel dar sugebejo pasprogt ant lietuveles (iskilt nors ir trumpam)
As uz Dzordze Cha chaCha chaCha chaCha cha

kad smukus buvo tai tiesaBaisu nera ji tokia pasikelus,ji dar tik keliasi Cha chaCha chaCha chaCha chaCha cha o dalgis manau ir tau tiktu JuokiasiJuokiasi(pasimieruok)

gerai tu cia pasakei darvis2

JuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasi

jau matau kaip jai dalgis tinka prie veido! mars sieno pjauti Cha cha

Džordža Gerai

Veee

Džordža jėga.Ne visi tai sugeba atsigauti, kaip ji atsigavo po akvariumoCha cha

as tave myliu galbut labiau labiau nei tu mane…Cha cha
pzdc durnike kazkokia man jiCha cha

Man ji daugiau patiko kai rokerines dainiuskas lupdavo.O ,kaip moteris ,tai pries guldamas su ja i lova biski pagalvociau.

man dzin

kokia ji tau durnike, gal pati tokia esi

a jau siena nupjovet kad cia rekaujat Juokiasi

kaip jianj atrodo tai man px, bet va dajna ta "del taves" visaj geraNekaltas

VeeeVeeeVeee

Jo, ji smukusi buvo.Dainavo baruose.Pvz palangoj perle.Nu soka tai slyksciai.Ji kaip ir Visniauskas,kuris sia vasara tapo baro danininku

Nu galit čia jūs keikti ar girti,bet Butkutė vis dėlto Lietuvoj buvo žvaigždė.Tiek metų išsilaikyti scenoje labai mažai kas tesugeba.Jau nekalbu apie visokius mango,Šmango ir bavarus ir t.t.Kurių po gerų 2 metelių niekas neatsimins.
taigi iš pavydo ar šiaip asiliško užsispyrimo galit ant Butkutės visaip bjauriai kalbėti,bet ji pakilo.
Ji paprasčiausiai nebuvo sutverta šou verslui,kuris yra šlykštus ir negailestingas.

Nu žinai,aš visą vasarą gyvenu Palangoje ir taip jau 9 metai ir nė karto nemačiau Butkutės Perle.\
Vyšniauskas tai tiesa.matyt visai prastas gyvenimėlis.Bent jau į tą barą dar renkasi,kai jis dainuoja.Labas