dzipas

dzipas

kazkam kyla klausimu kam reikalingass dzipas ? mieste ne mieste…ziema ne ziema pxyoutube.com/watch?v=tKucr3yymHA Juokiasi

normaliai Juokiasi

Juokiasi

Suomiyoutube.com/watch?v=gsNaR6FRuO0?

Juokiasi Gerai is esmes zigulio soferiui padejo apsisprest ka daryt,nes zmogelis tikrai buvo pasimetes Juokiasi

interceptoriau Juokiasi Žliumbia Juokiasi

inter Juokiasi as net tokio neturiu Juokiasiis kaimyno kibira atsinesu…o koks ten, gal senas gal ne… Cha cha Juokiasi

siandien sprendem dilema ar corsa nutempinet nuo ivaziavimo, bet pasiseke, kad radom kitu vartu raktus… bl zmoniu durnumas, vaziuoja keliuku privaziuoja vartus, pist numeta ir nueina, px kad uz vartu stovi akivaizdziai kita masina Kvankt?

youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yWLNBDTSiRQ Juokiasi

rhc, reikėjo razgoną paimt ir Girtas

ps - visiems aisku px kad priekis UAZ’iko o galas TLC Cha cha

peper>pas mane fazendoje tas pats…atvaziuoja sektantai i bznycia ir numeta konkreciai prie ivaziavimo i fazenda Kvankt?

kazkoks pagerintas pasitaike, kad net vartus sugebejo uzstatyt pro kurios gana daznai masinos vazineja. pries isvaziuojant nuimiau visus valytuvus ir ant stogo sudejau, gal gryzes susipras Cha cha

siaip policija kvieti…jie profilaktiskai baudele ipaiso… pas mane kieme kazkaip daznai pradejo visi…nei pypina nei nieko…prieina - tel ant lango nera…tada is karto 112 Telefonas Ufff

SUOMIS>davai serialcika koki dushevna arba bochuriska Gerai

dr002 - Nežinau galima pritaikyti posaky - geda ne rodyti…geda, kad nera ka rodyti Cha cha nera kazkaip nieko naujo Angelas arba jau nerandu… o dar mano kinomanas atostogauja…tai is vis …

taip ir nesupratau ka cia jis ispolnialino Cha chayoutube.com/watch?v=lJoRa1OrWek

rutor.org/torrent/280507/amerikancy_the-americans-s01-2013-web- dlrip-kubik-v-kubesita ziurejai? as dabar ant importiniu perejau Cha chaVolsebnij gorod ziuriu…pries tai dar ruskiu ziurejua "na solnecnoj storone ulicy"toks puse bbies

Ne nu reiks kada perzvelgti…va neseniai kazkodel koki 5 karta perziurejau “KUBAS” ir “KUBAS II " Cha chasiza biski nesa…bet kazkaip man patinka Cha cha kaip kokia kindzaza arba 'DOM” Juokiasi