Dzif
dink is ekrano pagaliau, nevykeli
haha mačiau vln kažkada ėjo su kepuraite Spacelover - tu jį pažįsti?
Spacelover, Tu manes nepazisti ir man ant taves nusispjaut. tuo labiau ant tavo nuomones taliban huligan, siaip joa su kepure tikrai galejai mane kada ir pamatyt;D…
O burna kokio didumo
ko tais laimės pilnos kelnės ; D
bet tai kaip juokingai ir kartu fainai cia viskas! atrodo jog nepasidalintume to butelaicio prie kurio kaip prilipe ir dar is veidu matos, kad galetume su mechetem galvas nukapot viens kitam;D
stopudovai nevykelis
fekalijom pasmirdo
tai susitvarkyk
beda ne pas mane. kaiptik va uzneshe smarve, kai pradejai cia komentuot savo dalba.jobiskais komentarais
moki skraidyt? ;O
jau bandziau kilt, bet sustabde va!
jeigu patiktu man ta tavo foto, bet vistiek buciau nepazistama, kitaip reaguotum tipo, ane?
taip, kitaip, bet sureagavau taip kaip pakomentavai, so
Tipo kietai jauties su tuo buteliu ir dar po 22h…
kodel iskart butina prisip.ist? iskur tu zinai, kad cia po dvam antros valandos, tu ponas laikrodis? kas cia tau kieto? idejau foto, nes man ji patinka ir yra linksma
Badkarmaguru, Jūs šaukiamas į teismo posėdį. Pagal 24554p.5470str.54d. jūs traukiamas baudžiamojon atsakomybėn dėl sankcionuoto necenzūruotos nuotraukos talpinimo internetiniame nepilnamečių tinklapyje. Nuotraukoje pastebėta pilna alkoholinio gėrimo tara, levituojantis žmogus ir naktis. Privalote padengti teismo išlaidas (758lt) per 7 dienas nuo laiško gavimo.
ir dar tuos + 42lt man !!!