Dyzelio trauka

Dyzelio trauka

Na, jau atvazinejau su savo dyzeliuku ( Nissan Sunny Traveller, CD20, 2 litrai) daugiau kaip menesi, viskas lyg ir gerai, bet islindo idomus atvejis - kartais susilpneja variklio trauka. Siaip begejasi puikiai, o kartais gazuoji, apsukos kyla su kauksmu, bet traukia labai sunkiai, lyg bandyciau is vietos trecia pavara judeti Šypsena Gal kam nors panasus atvejis buves ? Ar cia as kazko nezinau… Nekaltas

XChanger

pasitikrink kuro filtra gal jau laikas keisti Taip

nezinai … gal kuro filtras uzsikises , nes ipylei kokiu nors priedu y salerka ir jie sukele tau visas nuosedas is bako todel kad ir pakeisi filtra vistiek tau ji gali greit uzkisti nes gali buti bake susikaupe daug visokiu s… ir jos tau gadina gyvenima …

Chm… Priedu tikrai nepyliau. Vienakart buvau visa dyzelina isdegines, likes su tusciu baku, tai nutempe geras dede iki koloneles Šypsena Po to pyliau kura, nuosedos butu pakilusios turbut, bet beveik menesi vazinejau ir nieko. Tas defektas islindo paskutine savaite. Gal tik dabar nuosedu prisikaupe. Tiesa, ir uzsivesti pradejo ne is puses oboroto, bet zymiai ilgiau. Matyt teks bako diagnostikai varyti, nes kolegai buvo bajeris su vokisku OOOO 100 dyzeliu: dukart keite auksto slegio siurbli ( o jo kaina 800 lt ), ir tik paskui dasiprotejo kad bake kas nors gali buti… Ir rado kad bakas is vidaus isrudijes, matyt ilgai sausas stovejo. Nuostoliai nemenki Liūdnas Filtrai nepadejo…
Mano masiniukas irgi kazkur dregnai stovejes autohause, nemazai rudziu ant variklio skyriaus detaliu ir bako isores, ypac prie neveikiancio kuro daviklio Šypsena Taigi teks pasitikrinti matyt…

XChanger

O tuo metu kai trauka būna susilpnėjusi iš duslės dūmai nepasipila?

Jei taip butu, iskart oro filtra ziureciau Šypsena Jis pas mane kiek paterstas, bet dar geras. NE, dumu nerasta…

XChanger

as girdejau, kad dyzeliui yra labiau nesveika vazinet iki tuscio, nei benzinui. taciau negaliu paaiskint, kodel taip yra.

tikrai pasitikrink kuro filtra, gal paaiskes, kad bake mesla vezioji. o gal sankaba praslysta?

Na aš turėjau omeny kad dūmint pradeda kai oro patenka per kur nors į kuro sistemą.Pasunkėjęs užvedimas irgi yra to požymis…

Pas mane taip sankaba praslydinejo

Aciu uz idejas. Del vazinejimo iki tuscio bako tai blogybe tame, kad galima varikli uzorinti, paskui sunku to oro atsikratyti is sistemos, blogai vedasi (arba isvis ne Šypsena ).
Kas del sankabos praslydimo, tai gali buti, nes as kaip nelabai igudes vaziuotojas sankabele kartais atleidineju per staigiai ( antra pavara jungiant daznai trukcioja ). Gal ir pagrauziau kur… Tik idomu, kad jau esant gedimo pasireiskimams su pilnu zmoniu masiniuku vazinejau is Alytaus i Druskininkus ir atgal ( apie 120 km ) iki 100 km/h greiciu ir jokiu pozymiu nebuvo. Paprastai tai pasireiskia jei isvaziuoju po ilgesnio stovejimo (4 - 5 valandos ). Dyzelina paskutiniu metu pyliau tik is Statoil’o, jis neturetu buti prastas. Vienu zodziu, ideju nemazai, reikes pavargti betikrinant kuri teisinga.

XChanger

As nezinau jei sankaba buksuoja tai variklio apsukos kyla neproporcingai su greiciu. jei neraukia panasiai buna kai kuras baiginejasi tikrink kuro padavima visus vamzdelius ir slangutes ar chamutu pridek. pvz as ir kuro filtro i kuro siurbli istaciau permatoma slanga tada viskas gerai matosi kaip su tuo oru ar nusiorina po bako istustejimo.
daugiau lyg ir negali buti del ko taip buna kazkas su kuru bet tikrai nemanau kad sankaba
SEKMESŠypsena

Pasiruosk masiniuka geriau dabar, nes arteja ziema, tada bus ne laikas. Sekmes…Juokiasi

Atrodo, priezastis tikrai nuosedos bake - pasirodo, kuro beturiu apie 5 litrus (ka tik pasitikrinau kilometraza, atrode kad dar yra apie 12 Juokiasi
Taigi pradejo nuo dugno nuosedas traukti. Savaitgali riedesiu plautis bako ir kuro daviklio remontuoti Labas

Aciu visiems KavaKavaKava

XChanger

Sorry, per silpnai padekojau Mirkt AlusAlusAlusAlusAlus

XChanger

parashyk kur tvarkeisi baka ir kiek kainavo bijau kad ir man tokia procedura laukiaLiūdnas

Dar nesitvarkiau, tik šį savaitgalį tikiuosi Mirkt Šiaip tai bus turbūt Alytuje, o kiek atsieis - žalio supratimo neturiu. Pamatysim…

XChanger

Va tos pajuodintos vietos niekap nesuprantu ir niekap nesusieju su jusu speliojimai ir juo labiau isvadom!!

katalizatorius pas tave jau prie galo. ispjauk ji lauk ir vargai prapuls. nes jei ilgiau lauksi tai uznes tau visa ismetimo sistema. dar gali patikrinti oro padavimo sklende. gali buti kad normaliai oro negauna.

Dar nezinojau, kad 1992 Sunny Traveller katalizatorius būna Juokiasi Oro filtras dar geras, variklis su puspilniu baku traukia puikiai - del oro neturetu dar problemos būti. Kas liečia pajuodintą vietą žinutėje - pabandyk sankryžoje trecia pavara is vietos pajudėti - bėgėjimasis lėtas kaip vežlio, o variklis gali kaukti aukšciausio dažnio garsu Nekaltas
Gal kai kas jau pamiršo tai, nes aš tik menesį dar vazineju, esu naujokas kelyje, o ana veixmą kartais netycia atlieku Šypsena Beje, bako išplovimas Alytuje - 40 lt, išsiaiškinau Kietas