dyzelinas + LPG

dyzelinas + LPG

Na ka teko vaziuot su tokiu agregatu… Pasak vadylos, duju ryja 100km 1litra, tipo ryja misriai dujas ir dyzeli, o duju iranga tam, kad geriau sudegtu dyzelis, ir stipriai krenta dyzelio suvartojimas. Cia LT-UK mikriuko sprinteriu 3.0TD vadyla taip pasidares.

vistiek netikiu

ghmmm man naujiena tikrai… Nekaltas

geros zolytes dalyvis uzvartojo Cha cha Gerai

yra ne vienas bandymas buves daryti salera +duja, minusas tik tas kad reikalingas saleros tiekimas pastovus, kitaip dujos neuzdegsi

Rafi> na ir o skaicia kokie?

kaikam naujiena, kaikas prie rusu kamazuose jau tai pasidares buvo Taip bendradarbis automechanika studijuoja, tai sakiau kursiniui as nusipirksiu koki krokodila ir duosiu, kad padarytu dyzelis+duja

girdėjęs ir aš apie tokį dalyką Taip

drako kamazuose ? Vau! cia is vis man naujiena Apakęs

buvau dvi paras nemiegojas, cia kai uzkale mano auto motoras autobane, tai laukiau kol prigriebs mumis pazystamas, tai nelabai ten galva dirbo gilintis kas ir kaip… bet esme kad yra tokia fignia, ir tipo atsiperka… balionas pas juos rodos 15litru, bet tipo 100km tik 1litra duju teryja, kuris pagerina dyzelino suvartojima…

Taip nieko per daug nesigilinau, bet veikimas kaip supratau nuo tam tikru apsuku, prie mazu vartojamas dyzelis, prie aukstu jau isijungia dujos ir misriai vartoja. VBS, kad kainos irangos su sumontavimu ~5k

nu tie 5 smotai daug, bet jei judi lt-uk i savaite 8t km tai kas ne px, atsiperka greit Linksmybės

ciurkos lyg naudoja tokia sistema savo aftabusuose jau senokai Nekaltas

nuo aukštų tai čia nuo kiek?

p.s. musicone.fm/content/story/music-video-rihanna-calvin-harri s-we- found-lovemember, did u found love in a homeless place? Apakęs Juokiasi

seniau kamazai ir visa kita tarybine *pimp…*nia juk pagrinde benzai buvo… p.s. nors kamazai buvo dyzeliai, gazikai benzai buvo, o pastarieji turedavo raudonus balionus sonuose

su golf ll teko pavazinet. dizelis/dujos. dar padejau instaliuot dujas. bet pas mus buvo kitoks variantas, nei kad cia kalbama.

youtube.com/watch?v=P43GQbw3AMA

tuoj dujas ant duju pajungs Taip