dYdelis burgerYs

dYdelis burgerYs

dalyviai, kaip valgyt toki burgeri, kurio net apziot neina? NekaltasAr ce man vienam kyla frustracijos? Nekaltas

Kaip kaip… Pusryciams kali viena bulkute su suriu ir kumpiu. Pietums ta katlietka su bulbom. Vakarienei kita bulkute su bekonu ir darzovem. Juokiasi Juokiasi Juokiasi

is savo klaidu mokomes, kita karta pirksi normalaus dydzio nepasidaves maiutinimo istaigos reklamai Šypsena

naktibledc Gerai Juokiasi

suspaudi iki norimo dydzio ir valgai Cha cha arba pazeri dalimis ir tada kapoji kotleta su bandele kaip valgytum namie Cha cha

ne, nu tai čia tas pats, kas iš pradžių valgyt kepsnį, paskui suvalgyt daržoves ir vėliau bulbas Nekaltas

Cia is kokios maitinimo istaigos? Bent Kaune, McDonalde, kartais uzlekiu. Mano megstamiausias Big Tasty, su tokiu specifinio skonio padazu viduj.Uz ji didesnio ner. Apziot iseina.Tai kokio sitas dydzio? Laimingas Gal ir nesveika, bet skanios visos sitos ir panasios nesamones Laimingas

kai saka, is bado suo ir bibi grauzia. Juokiasi

^^^ Taip Vieni iš bado, kiti iš durnumo… Paskui vaikšto vyrai su bobiškom subinėm, bobos nuo celiulito išvis sunkiai kojas bepakilnoja, ir nieks nesupranta iš kur visa tai…

Visu pirma, tai cia porcija nesamoninga Šypsena, orientuota, kad prigaut alkana zmogu ant lavandos. Antra- bulka, tai transriebalai su cukrum, bulves virtos aliejuj- velgi + sacharovas. Surio produktas su mesa(soja)… GMO bekonas. Jei dar coca cola ant virsaus… Trb rukyt ne taip zalinga. Juokiasi

Nu su mano darbu man antsvoris ir jokie celiulitai tikrai negresia Laimingas Mielai sukirsciau sita nesveikuoli Laimingas Nakciau, gal ka rimtai sportuoji, nes kiek pastebejau labai skeptiskai ziuri i maziausiai nesveika produkta?

Nee. Šypsena Tikrai ne sportininkas as. Ir alaus padarau savaitgaliais, ir pakeli parlamento per savaite suplesiu Kietas, zodz. su ydom. Cha cha Specialiai as nesivaikau tos sveikos mitybos, savaime gaunasi, bet jau seniai ipratau, ir man skanu Šypsena. Man paprastas ir sveikas maistas, kazkaip stipriai savijauta itakoja, tegul tai kitiems buna ir paprasti, bei pabode patiekalai. As irgi judrus, nors grynai fiziskai nedirbu, bet tokie burgeriai ir man i kuna neina, bet praryciau toki- diena sugadinta butu. Šypsena As is smalsumo, dazniausiai isgeres, kartais kazka panasaus paragauju Juokiasi, tai neskanu man tas fast foodas, nedavalgau visko.

Na nezinau, aisku ne kasdien, bet retkarciais as tokiu dalyku uzsimanau LaimingasNeatraso, kazi kur ji pirkes, tokio da nemates. Gal pats pasidare Nekaltas

Cia itariu kokiam naujobiniam botaniku burgeriu ‘restorane’ bus. Ir kaina jo, kad visa savaite is serijos ‘dienai 5lt’ normaliu maistu pramist galetum. Cha chaPas bezdziones(usa) jau zada draust tai, pas mus ant bangos viskas. Šypsena

Tautis > tokio dydzio burgeriai eina dabar madinguose burgeriu restoranuose, arba tam paciam talutti.lt paziurerk (ne burgerine, bet kaip siais laikais be burgerio) meniu su paveiksleliais, ten keliu aukstu tie burgeriai buna, dar aukstesni uz sita Cha cha

Aisku Laimingas Siaip visai beziuredamas i ta fotke uzsimaniau tokio. Bet jauciu tikrai ne du eurus kainuoja TaipSenokai kazka panasaus edziau. Kazi kowne kazkur kazka panasaus nusipirkt galima? Seniai besitasiau po panasias pradavyklas.

tai as apie Kauna ir kalbejau. Bet kuriam madingesniam kabake ar specifiniam burgeryno kabake, ar tam paciam talutyje.