dYdelis burgerYs
dalyviai, kaip valgyt toki burgeri, kurio net apziot neina? Ar ce man vienam kyla frustracijos?
Kaip kaip… Pusryciams kali viena bulkute su suriu ir kumpiu. Pietums ta katlietka su bulbom. Vakarienei kita bulkute su bekonu ir darzovem.
is savo klaidu mokomes, kita karta pirksi normalaus dydzio nepasidaves maiutinimo istaigos reklamai
naktibledc
suspaudi iki norimo dydzio ir valgai arba pazeri dalimis ir tada kapoji kotleta su bandele kaip valgytum namie
ne, nu tai čia tas pats, kas iš pradžių valgyt kepsnį, paskui suvalgyt daržoves ir vėliau bulbas
Cia is kokios maitinimo istaigos? Bent Kaune, McDonalde, kartais uzlekiu. Mano megstamiausias Big Tasty, su tokiu specifinio skonio padazu viduj.Uz ji didesnio ner. Apziot iseina.Tai kokio sitas dydzio? Gal ir nesveika, bet skanios visos sitos ir panasios nesamones
kai saka, is bado suo ir bibi grauzia.
^^^ Vieni iš bado, kiti iš durnumo… Paskui vaikšto vyrai su bobiškom subinėm, bobos nuo celiulito išvis sunkiai kojas bepakilnoja, ir nieks nesupranta iš kur visa tai…
Visu pirma, tai cia porcija nesamoninga , orientuota, kad prigaut alkana zmogu ant lavandos. Antra- bulka, tai transriebalai su cukrum, bulves virtos aliejuj- velgi + sacharovas. Surio produktas su mesa(soja)… GMO bekonas. Jei dar coca cola ant virsaus… Trb rukyt ne taip zalinga.
Nu su mano darbu man antsvoris ir jokie celiulitai tikrai negresia Mielai sukirsciau sita nesveikuoli
Nakciau, gal ka rimtai sportuoji, nes kiek pastebejau labai skeptiskai ziuri i maziausiai nesveika produkta?
Nee. Tikrai ne sportininkas as. Ir alaus padarau savaitgaliais, ir pakeli parlamento per savaite suplesiu
, zodz. su ydom.
Specialiai as nesivaikau tos sveikos mitybos, savaime gaunasi, bet jau seniai ipratau, ir man skanu
. Man paprastas ir sveikas maistas, kazkaip stipriai savijauta itakoja, tegul tai kitiems buna ir paprasti, bei pabode patiekalai. As irgi judrus, nors grynai fiziskai nedirbu, bet tokie burgeriai ir man i kuna neina, bet praryciau toki- diena sugadinta butu.
As is smalsumo, dazniausiai isgeres, kartais kazka panasaus paragauju
, tai neskanu man tas fast foodas, nedavalgau visko.
Na nezinau, aisku ne kasdien, bet retkarciais as tokiu dalyku uzsimanau Neatraso, kazi kur ji pirkes, tokio da nemates. Gal pats pasidare
Cia itariu kokiam naujobiniam botaniku burgeriu ‘restorane’ bus. Ir kaina jo, kad visa savaite is serijos ‘dienai 5lt’ normaliu maistu pramist galetum. Pas bezdziones(usa) jau zada draust tai, pas mus ant bangos viskas.
Tautis > tokio dydzio burgeriai eina dabar madinguose burgeriu restoranuose, arba tam paciam talutti.lt paziurerk (ne burgerine, bet kaip siais laikais be burgerio) meniu su paveiksleliais, ten keliu aukstu tie burgeriai buna, dar aukstesni uz sita
Aisku Siaip visai beziuredamas i ta fotke uzsimaniau tokio. Bet jauciu tikrai ne du eurus kainuoja
Senokai kazka panasaus edziau. Kazi kowne kazkur kazka panasaus nusipirkt galima? Seniai besitasiau po panasias pradavyklas.
tai as apie Kauna ir kalbejau. Bet kuriam madingesniam kabake ar specifiniam burgeryno kabake, ar tam paciam talutyje.