+ dviratiz=?
o kas? cia kazkoks labai retas reiskinys siais laikais?
Du ratai yra
grazu
+ dviratis be sydynes…
megstu dviratukus pati turiu mangoose
tik kad pricindalu tai nedaug… nebent tik, kad dvigubi ratlankiai
dviratukas vyriskas… bet man visai patinka
O man labewsiai patinka lowride’ai bike’ai… kaip iš Snoop Dogg klipų, tokie bling bling… Pirk tokį, būsi krūčiausia tiolka on the block!
dviratis yra labai geras daiktas.ypač dabar, kai atšilo orai.
+ dviratis = tirai
o jei
+ paciuzos = isvis nerealu
oj kaip dviratis gerai… pasiilgau pasivazinejumu… reiketu ji issitrukt ir susitaisyt… o del pirkimo tai siaip nereiketu gaileti pinigelio ir issirinkti tikrai toki ne vienam sezonui…
Kalbasi rusė, anglė ir prancūzė. Kalba, aišku, pakrypo apie seksą ir aštriausius seksualinius pojūčius. Anglė pareiškia:
- Žinot, mergaitės, aštriausi mano pojūčiai buvo, kai man pora dragelių atimdinėjo nekaltybę…
Prancūsė sako: - O man tai aštriausi pojūčiai buvo, kai stadione mylėjausi su Prancūzijos futbolo rinktine…
Rusė irgi įsiterpia: - O man tai buvo… Važiuoju aš kartą dviračiu… O kelias kažkoks nelygus… Ir dviratis tarybinis… Na, žodžiu važiavau aš, ir staiga klitorius į grandinę įsipainiojo. Žinokit, vairą dviejose vietose perkandau!
Koks skirtumas kas ant dviracio!!! nepradekite diferenciacijos!! As turiu dviratuka ir tiesiog megaujuosi laiku, kai galiu pasivazineti…
na o kas cia tokio…
po kai kuriu pasivazinejimu, bijau uzlipt ant dviracio…ir atrodo ta baime pas mane laikosi jau kokius 3 metus…kazin ar kada praeis?..o anksciau nuo dviracio nenulipdavau
viso pirma pirk ta dvirati, kuris tau patiks. siaura padanga - asfaltui, plati - smeliui. geriausia imt turistini.
+ dviratiz = nelaime
paslaptutiaa, svarbiausia lengvas remas, gera stabdziu sistema ir amartizacija, kad tavo grazutis subiniukas nesivargintu
kas per nesamone?
oj vyrukas nebuk toks tikras…