+ dviratiz=?

Moteris + dviratiz=?

o kas? Nekaltas cia kazkoks labai retas reiskinys siais laikais?Cha cha

Du ratai yraGerai

grazuGėlėCha cha

http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showForumPosts/3075
53.235-=(260920082

Moteris+ dviratis be sydynes…GeraiCha cha

megstu dviratukus Šypsena pati turiu mangoose Šypsena tik kad pricindalu tai nedaug… nebent tik, kad dvigubi ratlankiai Šypsena dviratukas vyriskas… bet man visai patinka Cha chaCha chaCha cha

O man labewsiai patinka lowride’ai bike’ai… kaip iš Snoop Dogg klipų, tokie bling bling… Gerai Pirk tokį, būsi krūčiausia tiolka on the block!

dviratis yra labai geras daiktas.ypač dabar, kai atšilo orai. Laimingas

Moteris + dviratis = tirai Gerai Juokiasi Juokiasi o jei Moteris+ paciuzos = isvis nerealu Juokiasi JuokiasiGerai Cha cha Taip

oj kaip dviratis gerai… Šypsena pasiilgau pasivazinejumu… reiketu ji issitrukt ir susitaisyt… o del pirkimo tai siaip nereiketu gaileti pinigelio ir issirinkti tikrai toki ne vienam sezonui…Šypsena

Kalbasi rusė, anglė ir prancūzė. Kalba, aišku, pakrypo apie seksą ir aštriausius seksualinius pojūčius. Anglė pareiškia:

• Žinot, mergaitės, aštriausi mano pojūčiai buvo, kai man pora dragelių atimdinėjo nekaltybę…
    Prancūsė sako:
  • O man tai aštriausi pojūčiai buvo, kai stadione mylėjausi su Prancūzijos futbolo rinktine…
    Rusė irgi įsiterpia:
  • O man tai buvo… Važiuoju aš kartą dviračiu… O kelias kažkoks nelygus… Ir dviratis tarybinis… Na, žodžiu važiavau aš, ir staiga klitorius į grandinę įsipainiojo. Žinokit, vairą dviejose vietose perkandau!

Koks skirtumas kas ant dviracio!!! nepradekite diferenciacijos!! As turiu dviratuka ir tiesiog megaujuosi laiku, kai galiu pasivazineti…

na o kas cia tokio…???Apkabinimas

po kai kuriu pasivazinejimu, bijau uzlipt ant dviracio…ir atrodo ta baime pas mane laikosi jau kokius 3 metus…kazin ar kada praeis?..o anksciau nuo dviracio nenulipdavau

viso pirma pirk ta dvirati, kuris tau patiks. siaura padanga - asfaltui, plati - smeliui. geriausia imt turistini.

Moteris + dviratiz = nelaime

paslaptutiaa, svarbiausia lengvas remas, gera stabdziu sistema ir amartizacija, kad tavo grazutis subiniukas nesivargintu Šypsena

kas per nesamone?

oj vyrukas nebuk toks tikras…