Dviračių saugumas

!!! Dviračių saugumas

Va jau labai labai greitai turėsiu dviratiCha chaCha cha gal net sia savaiteCha cha

O mane vis nerami klausymas dėl saugumo palikti kur nors dviratį pvz.: prie parduotuvės.

Kaip ir kuo jūs rakinat savo dviratukus?

Ar saugu savo dvirati laikyti rūsyje, nes gyvenu 5aukšte (be lifto), nes pardavėjas sakė, kad ir iš ten neša dviračiusLiūdnas O gal verta jį tapyti į butą?
Nuoširžiai ačiūŠypsena

Jo, cia didele problema tokiam kraste kaip Liatuve Baisu
Dvirati gerai prirakinus gal ir gali palikti porai minuciu, bet stenkis, kad ant jo neliktu mirksiuku, spidometru ir kitu vertingu ir lengvai nuimamu daliu.
O del nesiojimo… Man praeita velika is rusio nufyrino kazkoks narkomanas, dabar pakeite duris i tokias storas metalines, ale visvien kazkaip baisu, ten rusy paciam durys - spirsi ir isleks su visa siena… Tai nesioju i trecia auksta ir per daug galvos nesuku. Tik va nepatogu, didelis daiktas namie visgi

as dabar irgi namie laikau nors namiskiai ir nepatenkintiCha cha siaip spynai kokiu 20lt nepagailek Taip

pas man rusyje irgi tokios metalines durys istatytos,bet ten tik viena paprasta spynele, tai nezinau… O namie tai du baltonai yra, zinau, kad dvirke nemenko sudejimo, bet del saugumo verta aukotisNekaltas

o kokiam cia rajone?

va cia ir islenda pirmo auksto privalumas - uzvaziuoji i buta kaip i garaza ir palieki koridoriui Mirkt
pirk brangesni-lengvesni dvirati ir nesiot nebus taip sunku, ir siaip atsarga gedos nedaro,be to dar ir “uzsikociosi” nesiodama dvirati i 5 auksta.Busi stipri ir druta.
O bute dvirati galima laikyt tiek balkone, tiek pakabint ant sienos (ant spec. laikikliu), tik reik nepamirst koki skudura po juo patiest visokiems brudams nubiret, kitaip gausit grindis valysCha cha
o mieste, stenkites nepalikinet dviraciu be prieziuros, kad ir su 5iom spynom.Jei daug kas tvirtinasi ant uzspaustuku, tai nuo dviracio lengvai nuims sedyne, ratus ir dar si bei ta…
Sekmes

Na as savo dvirati visados laikau rusyje, ten durys geros, tokios storos metalines, saugu 99% Gerai

su dviratuku geriau nesiskirti, bet ir vaziuojant jy atima, keliems jau taip yra nutikeNe

oi oi Apakęs baisoka net darosi, o dar avarijos visokios, taip iseina kad geriau be dviracio, bet, dzin reik vazineti juo, o bijoti. Ko bijai-tas ir atsitinka…

black_rose: Naujamiestis, ale narkomanas is Antakalnio atsibelds Baisu
O del “atima vaziuojant”, jo, gali. Netinkamas rajonas netinkamu laiku, vaziuojant mazu greiciu saligatviu - rizika. /me kai vazineja minimum 20km/h net i kalna ir paprastai gatvemis, tai mane dar pirma turetu pagauti pries atimdami velika Cha cha

ka gali zinoti, net bunant namie gali net kasnors nutikti
Laimingas

Btw chebra nebukit buduliai, vazinekit su techniskai tvarkingais dviraciais, o ne kokiais triperiais is maximos, kur stabdziai tik pusiau veikia ir automatine pavaru deze… Dviratis ir taip pavojingas daiktas, taupyti gyvybes saskaita cia tikrai nereiktu. Praktika rodo, kad dviratis <500lt yra bilietas i ligonine. Ir savo paciu labui nusipirkit salmus normalius ir LAIKYKITES KET, va vakar kaip tik maciau nutrenkta sankryzoj dviratininka su trekiniu veliku, salmu, apranga, nu zodz viskas tvarkingai, bet vat irgi pasitaiko…

ar ne sankryzoj prie lukiskiu, bo as ten toki pat vaizdeli maciauNežinau
na maniskis kainuoja 599lt.Cha cha as tai siaip i dvi avarijas (ne su dvirke) esu pakliuvus tai patikek rizikuoti gyvenimu nesinori.

vaziuoji su dviraciu o is salies vaizdas atrodo kad vaziuotum su britva - salmas, kostiumas, pirstines ir visos apsaugosCha cha kam tiek investuoti i ta dvirati, jau geriau nusiperki masina kokia gelda uz tokia kaina ir varineji, bet saugumo sumetimais laimes dalykas butuNekaltas

prie mano akiu draugeli nutrenke, nors jis kaiptik stabdzius buvo atsijunges, koks atsitiktinumas. bet jau nemazai dviratininku kencia is mano kiemo jau pora nukentejoBaisu

vazinekit kalniukais, mishkiukais, ir nieks nenutrenks,nebent patys be shalmo meshkai i uzupakli invaziuosit.
Cia mazdaug, is tos serijos: MATEI DU LEKTUVAI I DANGORAIZI SUDUZO, tai viskas nebeskraidysiu lektuvais ir nebeisiu i dangoraizius apsipirkinet.
Vazinekit pagal taisykles, dairykites atliekant manevrus ir su tvarkingu dviraciu (o ne atjungtais stabdziais blyn).

vaikystej man nujojo 3 dvirachius, nuo shiol vengiu vaziuot su dvirachiu i parduotuve ar pan, jeigu ir vaziuoju tai prisirakinu su spyna

beje,kartais megstu pavazinet su atjungtais stabdziais…kartais netgi vaziudamas apie tai uzsimirstu Šypsena

labiausiai nervija pestieji einantys dviraciu takeliu, nors per pora zingsniu yra jiems skirtas saligatvis VeeeKiaulė