dviraciai ar rieduciai?
tai su kuo labaiau megstat pasivazineti dviraciais ar rulais? Man tai abu vienodai, vazineji ir dar svoris krinta ir malonumas, taigi dviguba nauda
Tik su dviraciu…
Tik dviraciai
su dviračiu
o mano dvirati sia vasara pavoge tai liko rulai, reikes nauja dvirati isigyti
kai $$$ turesiu tai butinai pirksiu
az uz dwiracius…
Sekmes perkant… Ir uzjauciu…
Zinau ka tai reishkia…
ir tie ie tie geras dalykas
bet skateborad’as geriau
am nzn shiaip rieduciai geras dalykas bet jiems reijkalinga gera danga o dyfai ;] jiems neegzistuoja jokios taijsykles ;]
Nu jeigu iš šitų dviejų rinktis tik galima, tai dviratis, bet šeip tai svorį mest geriausia padarius kokį puslitrį spirito ir kai tau tris dienas reanimacijoj skrandį plauna - va čia tai svorio numetimas už dyką…
man taip jau buvo slykstu, baisu net prisiminti. Siaubas
Tik dviratis… Pats važinėjau ir su dviračiu ir su riedučiais, bet renkuosi dviratį!
Siaip tai dviratis gal labiau, labai megstu vasara prie kokio ezeriuko su dviraciu numint o rulai irgi neblogai
aisq kad dviraciai, siaip vasara labai megstu su dyfu palakstyt, seniau varydavom su draugu i adomo mickevicius sleni (ten uz zoo) tai ten tokie nemazi kalniukai yra extreme, tai patikekit budavo mes kadangi shustri tai stengdavomes stabdziu nenaudoti tai viena karta taip leidausi nuo kalno pavojingai taip po deshine tas upeliukas yra kazkox ir salia upeliuko duobe tai reikia i kaira labai sukti kad neivairuotum i upeliuka ar duobe, tai per viena nusileidima be stabdziu taip i ta duobe su priekiniu ratu bumt toki saltuka labai grazu tik dviracio priekine shake sulinko 90 laipsniu kampu
bet man tai nieko, tik aisq po tokiu pasivazinejimu dviratis parejo tai pirkau nauja tai sia vasara pagrinde varydavom i panemunes shila, pasiimam alaus ishsmaudom mergas pashnekinam
jop man su dviraciu irgi visokiu nutikimu buvo
o man tai maloniausios gyvenimo akimirkos…
Alkoholis rašė:
atene_palade rašė:Alkoholis rašė:
Nu jeigu iš šitų dviejų rinktis tik galima, tai dviratis, bet šeip tai svorį mest geriausia padarius kokį puslitrį spirito ir kai tau tris dienas reanimacijoj skrandį plauna - va čia tai svorio numetimas už dyką…![]()
man taip jau buvo
slykstu, baisu net prisiminti. Siaubas
o man tai maloniausios gyvenimo akimirkos…
![]()
kiekvienam savaip
zinai kai isplove man ta skranduka, tai visa savaite leisgyve vaiksciojau, praejo noras net gerti, gal abstinente tapsiu
be dwiracio negaliu gywent!!! kad tik greiciau atsiltu, nes dabar nelabai smagu vazinet…
dviratis dviratis