dvirachiai nebemadoj

dvirachiai nebemadoj

jei mada, tai mada Gerai

Prisiminiau, kam idomu tokie filmai kaip “Zero”, netycia uzmaciau toki lenku “Banglenciu sezonas” berods pavadinimu, patiko, rekomenduoju Laimingas

Tips vertimas yra?

bus kurwa, kurwa Cha cha

dalyvis - be abejo Cha chasoprano - siaip rode kazkada per LRT, netycia uztaikiau, gal ir yra kur nuripintas Nekaltas nes jei lenku kalba manau butu neidomu ziuret Cha cha

tai ir klausiu gal iš linkomanijos ėmej Šypsena

pajamiau saliut, bus dalivacija pavasari Gerai

jamiau ir as saliut beveik kaip nauja, dar nelopytas tik vieno irklo galo truksta Užsispyręs

dar ir tokia turiu facebook.com/photo.php?fbid=171530276196424&set=a.171525976 196854.45904.100000183572078&pid=642821&id=100000183572078

uz kiek pajamei? as uz 400 su dviem aliuminiais irklais Paplepėkim

uz 320 lt, 2 kartus upe macius, kaip nauja ir dar protektoriai uzdeti Gerai dar nesuneriau nes tentas susitraukes

pigiai Gerai pas mane irgi protektoriai pamauti Taip, buvau surinkes, prude isbandyti Gerai

ziuresim kaip plauks, nes rusu Kvankt?inzinieriai prieki pagamino platesni uz gala Cha cha ant Taimen ta jau istaise, aa beje pas mane dar vairo sistema yra Gerai

yra ir pas mane, pjausiu nachren Gerai

nepjauk, saliutai nemegsta tiesiai plaukt o vairas padeda islaikyti kursa, pasidaryk iskeliama vaira ir problemos baigtos