Eisiu tiesiai prie reikalo: sh. m.lapkricio 14d.(berods ketvirtadienis)vyks LKA pirmo kurso kariunu krikstynos, taigis tuo paciu krikstys ir mano bratka. Tokiu budu noreciau pasikviesti dvi linksmas, mokancias bendrauti(ir nebijancias) merginas.Na dar reiktu,kad moketu uzsienio kalba ir dirbti kompiuteriu(na bet nebutinai).Kurios susidomes,tai nepatingekit klikteti ant mano nick`o, ten isvysit daugiau info(sory uz foto,bet kitokiu kompe neturejau).Galu gale man parasykit i [email protected]
Tai kaip iseina? Fuksu karininku krykstynos. O bendrauti reikes uzsienio kalba kompu pagalba ar kaip? Atsiprasau bet nesupratu kam vakarelyje darbas kompiuteriu, del uzsienio kalbos irgi taigi Baltarusiu kalba jau seniai uzsienio?
Gerb. Drauge Tereshkova, bus ir tos krikstynos, ir visa kita, tik tai nukeliama i 29d. sio men.,o del kompu ir uzsienio kalbos, tai is kart pamaciau-zmogus gumoro neturi(jausmo),siaip tai visa, ka parasiau-parasiau nerimtai(del kompu ir pan.),paparasciausiai manau, kad toks ivykis galetu padeti susipazinti dviems broliams su dviejomis(sesemis)merginomis(seses-velgi joke`as),paparasciausiai manau,kad pazinti tikrai galima pradeti kad ir pavyzdziui nuo krikstynu.
Taigi tiek, o bendra info butu tokia - krikstynos paskutiniais duomenimis nukeliamos i lapkricio29diena, o iki to laiko tikiu kad atsiras zmoniu, kurie masto panasiai kaip ir as.Iki greito
Nu cia dabar kas?Kazkaip pabendravus(anksciau)susidarydavo ispudis,kad zmones ateina i"noriu susipazinti"ne tik klaviaturos paspaudyti, bet is tikro susipazinti, o dabar aju kuris laikas sedziu vienas su savo tema(gana extrine) ir nieks nieko nesako.Gal as cia kazkaip ne taip uzlenkiau su savo tema, arba gal nebera merginu(vilniuje)norinciu pakrikstyti jauna fuksiuka(karininka)
taip taip… saldaciokas kazkuria prasme, bet as baiminuos, kad is visu siu mano rasalionu ir pastangu nieko gero nesigaus - bratka teikia informacija is karo akademijos, kad kazkaip kriksta nukelia i 29d, o vakareli kareivukams daro rytoj klube(lyg ir "Durys",nu zodziu buves PepsiZet).Kazkokia nesamone gaunas.