duso kabina, kokia rinktis?

duso kabina, kokia rinktis?

taigi, jau greit bus ta diena (tikiuosi), kad reiks keltis ir dziaugtis aujo busto + ir -. va duso koki tai nesumastom ir neprieinam bendros nuomones. ar duso kabina (tas disovas), ar gera, bet neiseis…, ar ismuryti siena ir su uzuolaida, ar isvis vonioj tai patalpint. kokios jusu nuomones ir patirtis|?

nusipirk vonia. nisipirk duso krana pasikelk ant sienos ir turesi vonia+dusas=idealiausias variantas

sakes… ka tik vienisas vilkas dusa turi?

nu galetu aktyviau dusu kabinu ismanytojai pasisakyti man taip pat aktualu ka pasirinkti Nekaltasar duso kabina su padeklu ar be padeklo ar tik susimuryti paukstinima su nuolydziu ir su uzuolaidom dangstoma esu nusiziurejes Kermi duso kabina su kvadratiniu (90 cm) pusiau keramikiniu padeklu bet ar verta tiek investuoti ?

na siandien kaip ir jau nusprendem. musrisim siena, su plytelem aisku isklosim. apcioj jokio padeklo, tik nuolydis ir subegimas. pogrindim bandysim elektrini sildyma dar imest. o duris desim stiklines. pusbrolio firma sake pagamins pagal uzsakyma is grudinto stiklo. kadangi kaina nuleido, tai ikasim… nes siaip be sansu butu… o siaip kokius dusu dauguma pasistate?

grindis gali apsishildyti nuo gyvatuko Šypsena nelabai grazu priesh kaimynus ale nebutina visiems girtis kad taip padarei.

gali bet nematau prasmes… jei sildymas kolektorinis, tai tu vistiek mokesi, kiek naudosi… o siaip man vasar, rudeni ir pavasari nemalonu, kai sildymas isjungiamas, o salta kaip…

Tik ne tai - man toks variantas labai nepatogus, visur prisitaško Ne Laukiu nesulaukiu, kada turėsim atskirą dušo kabiną Nekaltas Laimingas

gerai nusprendet Taip man toks variantas atrodo Gerai, nors patys mes pirkom kabina is parduotuves Drovus. Siaip pasirinkimas didelis, bet kai reikia nusipirkti tai kas tau patinka Nežinau…arba per brangu arba nieko gero… zodziu pasirinkom Domus galerijo yra tokia armitana ar pan firmele, tai liktai tai kas patiko, nors meistras kuris montavo, tai sake nelabai gera preke Nekaltas… Zodziu i sekanti buta ar nama darysiu kaip tu, padekla ishmurysiu o sienele nusipirksiu Cha cha Labas

Tik nesugalvok toje vietoje deti elektrini sildyma, negalima Apakęs

Elektrinis grindu sildymas+vanduo kazkaip savizudiskai skamba, o dar nestandartinis duso sprendimas… kazkaip man kvepia laidu trumpinimu ir kaimynu beldimu i duris… o pas juos jusu eksperimentines dusines vanduo nebegs?

Tokiai duso kabinai reikia ir specialiai pagrinda paruost, naudot geras hidroizoliacines medziagas. Jei nenori kad kaimynas belstu i duris.

su elektriniu shildymu tai atsargiai reiktu, bet del kaimynu beldimo tai cia xebra perlenket lazda, tikrai niekas nesibels ir nemirkses lemputes kaip filmuose rodo. Ash pasirinkciau pvz nuo centralinio shildyma, juk gyvatukas ateina i vonia, o kai isirengineji juk nesunku pasidaryti toki mona… Cha cha

tam atvejui yra specialios uzuolaideles, pertvaros ir kt. uzdangalai. o pasilepinimo vonioje ypac, kai ji 180 ilgio, neatstos joks dusas

jo, jei nesiruosiat ilgai gyventi - dusas su grindu sildymu - pats tas Juokiasi o siaip as turiu is Murestos nurovusi pernai matinio stiklo duso kabina uz gera nuolaida- fantastika, visi metai,- graziai valosi, prabangiai atrodo,- liux. o su plastmasiniu dugnu - 3 metai ir jei yra seimoj sunkiasvoriu zmoniu ar siaip nelabai profesionaliai ji sudeta- buna kad suskyla ir patys naudotojaisi nepajunta, kol nesulaukia kaimynu vizito… Nekaltas

Va ta pati ir norejau pasiulyti. Pas mus duso siena yra isgaubta(pirkom specialia sienele is firmos Wedi,ir pagal ismatavimus padare),tai apklijavome sienas mozaikos plytelemis,toki piesinys gavos kaip vandens krioklys leidzias),o stiklines durys ir pagal ismatavima. Nestandartiska ir labai grazu

Musu draugu bute visur sildomos grindys,ir toks pat dusas,gyvena jau 3 metai,nieko neatsitiko,musu name ir tas pats,man net mintys neatejo,kad tai pavojinga(veiksmas Vokietijoje).

Vokietijoje gal meistrai su geresnemis medziagomis dirba?

zinai sakoma, blogam sokejui ir ki… maiso… tai cia gal lietuviams vel medziagos prastos, gal daryt nemoka?