Durdom “Solnyshko” arba “Zhyznj dermo”
Stebetojau
Nu blin
Ir tada jis atsiduos juodos depresijos malonei, o paskui jam apmaus popierinius tuflius ir jo namuose gros muzika.
būtent. Gerbi ir priimi žmogų, turi priimti ir jo svajones, kitaip kartu nebus laimingi, ypač kai prablės pradinė aistra
ir vyrelio ner… matyt pabego
nuo tokios reik begt ir greitai
biarnas… kaip viska papasakojai, taaip ir pakomentavom
Nu negavai paguodos ir ka…
p.s. ja vkalyvaju vkalyvaju, a ona menia ne ponimaet, jei vsio malo…
tipiska situacija zinai, greit atsiras tokia, kuri tave paguos
bet neilgam
[/quote]
Tu ir dziaukis, kad nepaguode. Bent jau kapeiku nepaprasys…
O ir siaip pirmadieniais paguodos niekas cia nedalina. Reik ateit savaites vidury, graudziai verkt ir istorija pagrazinti nebutais dalykais. Gal kas susimildamas ir
ir vyrelio ner… matyt pabego
nuo tokios reik begt ir greitai
biarnas… kaip viska papasakojai, taaip ir pakomentavom
Nu negavai paguodos ir ka…
p.s. ja vkalyvaju vkalyvaju, a ona menia ne ponimaet, jei vsio malo…
tipiska situacija zinai, greit atsiras tokia, kuri tave paguos
bet neilgam
Pradejus skaityti, tai ka parasei, pagalvojau, kad mano buvusioji meile nauju niku prisiregistravo , bet perskaiciusi tavo istorija iki galo, atsidusau… tiesiog pradzia panasi.Tik liudnesne pabaiga.
As vyresne metais.Pazinties metu klestentis verslas.Jis- vadybinkas kazkur tai, ka tik pabaiges univera. As zinau, ko noriu.Savimi pasitikinti, stipri moteris. Jis zalias, po nelaimingos meiles, bijo buti isnaudojamas moteriskiu. Paimu viska i savas rankas, besidziaugdama tuo, kad jis toks visas nekaltas ir neturi tos ziaurios gyvenimiskos patirties. Ne, keisti jo nenorejau…Bet norejau, kad butu salia, daug neklausinetu ir tiesiog mane myletu.
Bet jis turi tam tikra poziuri i gyvenima Ir as jam atrodau per daug sugadinta.Jis zavisi mano pasitikejimu savimi, bet ji erzina mano savarankiskumas.Nes rupinuosi as juo, o ne jis manimi, kaip buvo iki siol su kitomis.
Ir as isimyliu.I toki grazuti, nesugadinta vaika.O jis bijo, bijo jausmu, bijo prisirisimo,bijo rimtu santykiu, nes praeitiesliudna patirtis ji dar stipriai laiko.
As bandau paaiskinti, kad geriau prarasti, negu niekad nieko nesurasti.Jis nesupranta.
Del jo buvau pasirizusi padaryti viska, ir daug ka dariau. Lepinau tiek kiek galejau, rupinausi, veziojau, gaminau ,mylejau…
Neivertino.
Gyvenimas keiciasi.Del savo meiles apleidau savo bendrove. Finansai suslubavo. As pastojau.
Istorijos pabaiga : turesiu vaikeli.Jo nera, bo mes pasirodo svetimi.
biarnas rašė:
Neodime, tu esi pats tikriausias obuolmushis ir turbut savo vyreli (jei toki turi) laikai tvirtai paspaudusi po tapke
Ana yra pagarsėjusi ragana ir mužikų kankintoja
Stebėtojas rašė:
Prašau nepaskaityti už kalambūrą, ale kai kurioms tikrai pavyksta tuo pat metu gulėti ant sopkelės, vakare, dirbti megstamą darbą ir gerai uždirbti.
niekas ir neskaito…
tik va mielas vaikinas galbut ir nori but ne vyru, o boba
na paverkim visi…
noriu noriu noriu noriu… noriu but sultonu…
tfu… ta prasme sultono zmona…
Stebėtojas rašė:
Dama reikalinga tam, kad vis šmėžuotų po akim ir bambėtų kaip jai sugriovei gyvenimą ir kad jos mama ne kartą dėl tavęs perspėjo.Jei ta moteriškė atrodo įsikūnijęs blogis, siūlau nusiteikti filosofiškai ir palaimingai dainuojant "Ich bin stolz auf meinem Stolz" prablaškyti save su kaire ranka supamojoje kėdėje
.
biarnas rašė:
man dabar jau dzyn - kam tos damos reikalingos - vienos nelaimes per jas…
Galva reikalinga tam, kad būtų į ką valgyti. Taip pat ji kartais atsako už tai, kur atsisėda užpakalis.
Dama reikalinga tam, kad vis šmėžuotų po akim ir bambėtų kaip jai sugriovei gyvenimą ir kad jos mama ne kartą dėl tavęs perspėjo.
Jei ta moteriškė atrodo įsikūnijęs blogis, siūlau nusiteikti filosofiškai ir palaimingai dainuojant "Ich bin stolz auf meinem Stolz" prablaškyti save su kaire ranka supamojoje kėdėje .
Neodime rašė:
Daaaaa… noriu noriu noriu noriu… noriu dirbt, ka noriu, noriu vakare gulet ant sopkeles… noriu daryt viska, kas man patinka… noriu…
Prašau nepaskaityti už kalambūrą, ale kai kurioms tikrai pavyksta tuo pat metu gulėti ant sopkelės, vakare, dirbti megstamą darbą ir gerai uždirbti.
Daaaaa… noriu noriu noriu noriu… noriu dirbt, ka noriu, noriu vakare gulet ant sopkeles… noriu daryt viska, kas man patinka… noriu…
Blyn, o dirbu, kur daugiau moka, kad kazka susikurt sau ir galbut busimai sheimai… o noriu galbut irgi menu…
noriu noriu noriu as AS…
biarnas rašė:
…- kam tos damos reikalingos - vienos nelaimes per jas…
teisingai , - susirask draugą… ką čia su tom panom…
biarnas rašė:
na va ir as sakau, kam as jai toks… o pateisinimas vienintelis - noriu buti savimi ir dirbti tai, ka noriu.
Koks tai protingas senolis pasake - susirask megiama darba ir visa gyvenima nereikes dirbti…
Kadangi aš save laikau irgi nedurnu senoliu, tai patarsiu susirasti darbą už kurį moka $$$. O kai atlyginimas bus ne kaip mikroorganizmo, tai ir savim galėsi būti, ir moteriškės noriai vaizduos meilę-seilę ir laimingą gyvenimą.
Jei susipažindamas damoms sakysi, kad daug metų gyveni bendrabutyje ir propaguoji dvasines vertybes, rizikuoji likti truputį nepopuliarus.
adidas01 rašė:
gal ir pasiseke tavo dabartinei ex. Kam jai demagas visada randantis sau pateisinima, kliedintis apie savo isskirtine kvalifikacija ir gabumus, kuriu nepavyksta realizuoti del kazkokiu keistu priezasciu.
gal ir pasiseke tavo dabartinei ex. Kam jai demagogas visada randantis sau pateisinima, kliedintis apie savo isskirtine kvalifikacija ir gabumus, kuriu nepavyksta realizuoti del kazkokiu keistu priezasciu.
Tai labai pagirtina. Gerai, kad nesukūrėt šeimos per anksti, nepridarėt vaikų.Užsienyje jau seniai praktikuojamas lyg ir apsitrynimas prieš vedybas.Geriau nutraukti santykius, kol nėra šeimo.Kam tiems vaikams po to kentėti?
Ei, neliudek, kiekvienoj poroj buna optimistu, tikinciu, kad gali pakeisti kita asmeni ir jei toks poziuris nepasikeicia - reikia skirtis. Tu ir pats pagalvok: ar nori gyventi pagal kazkieno sukurta gyvenimo istorija? Nea? Tai nesigrauzk - rasi mergina, kuriam tiksi toks, koks esi. mane irgi norejo perlipdyti tol, kol as pajutau, kad gyvenu ne savo "istorija" - issiskyrem. As noriu buti pati savimi, o ne kazkieno minkomu moliu.
Jei jau klausei,tai mano nuomonė tokia-nieko smerktino.