duokit patarima nuo ko pradeti?
as su draugu susilazinau kad galiu per 4 menesius susirast pana.dabar as galvoju nuoko pradet.patarkit man
kabink visas is eiles…
O tu kokios panos paprasyk, kad tau padetu ir pavaidintu tavo pana jei jau nesusirandi
aha
as nenerandu as tik klausiu nuo ko pradet?
beja ish ko susilazhinai?
is pinigu
is kur esi?galiu apsimest ja…
Nezinau nelabai megstu sukciauti.
P.S as is Vilniaus.
pradeti siulau nuo paieskos
naktinis klubas,kavines,na netgi kox nors ieskok.lt manau tam tiks…
Heh zinau maziausiai pora filmu apie tokia situacija… Ir tu filmu herojai draskosi draskosi o nieko nesigauna jiems… O pries pabaiga bac ir susiranda ta kuri visa laika buvo salia…
Ir vat galvoju: ar tu pana susirasi vien tik del to kad laimetum lazybaso paskui paliksi? jei taip, tai kazkaip neteisingai ir net negrazu ir labai vaikiska… Jei ne, bgeveik galiu garantuot, kad nesusirasi isvis pana mano manymu nera toks dalykas kad bac ir susirandi - jei neradai iki siol tos vieninteles, tai per kelis men irgi manau nerasi, o jei rastum netycia tai cia bus saves apgaule…
Ir dar man atrodo kad jei filma paziurejot su draugeliu iki tos vietos kur herojai susilazina, galejot paziuret ir iki pabaigos just kiddin’…
Pradet nereikia isvis ir pradzios negali but tokie dalykai neplanuojami is anksto.
verciau ir nenusikabintumUzjauciu ta mergina,kuri iklius i tavo pinkles…taip negalima elgtis
manau,kai ta mergina suzinos,del ko tu ja kabinai…tau geruoju nesibaigs
Kas cia per lazybos??? Ka mergina jau siais laikais lazybu oblektas, gal dar kazino ant stalo padreps ir zais kas ja leimes???
nejieshkok grazuoles negrazios grejciau pasiduoda
nu ci tajp bent jau ant pysima
siaip taj as tik su 2 mergom esu tampesis
geriau galejai suderet ka papysi
ci ti neproblemos siais lajkais, tik rejkia y kajma nuvaziuoti
ti visos rurijas
Nu man jau nusibodo.Kaip jus nesuprantant as netik,kad laimeciau as ir noriu panos!
Viskas katik paskambinau draugui ir viska acaukiau.Suzinojau,kad taip negalima daryti.
kvaila… taip nieko gero nebus… jei ant bajerio… ieshkok kuo lengvabudishkesnes panos… kuriai dzin wat arba pasidaity\\ryk i tas, kuro\ios tau seniai simpatizuoja
Aisku
kabink visas is eiles gal pasiskes