Dumping psichical memory
pas mane irgi tas pats buvo neperseniausiai pries 5 dienas. Ka daryti? Ogi, nieko tik restart.
Per diena pc nusminga kelis kartus ir ismeta toki langa kai kompas uzdarytas motinines temperatura buvo per 70 proco per 60 bet tai kartojasi ir dabar kai visas pc atviras [be dangciu] dabar motinine -52 procas-50 Kame cia bedos?
vis dar karsta jam gal, mano tai kai procas ikaista iki 48 tai restartuoja kartais (Athlon 550Mhz), nors mano ir senukas kompas, nezinau kaip su dabartiniais.
pas mane tokie bajeriai budavo instalinant win2k ant amd k6-2 500 mhz bei dfi mamkos kompo, tai visa beda buvo biose, paprasciausia nepalaike normaliai ir tiek tai va teko megautis tik 98
tai gal nueikit i google ir paieskokit, ka raso apie sita klaidos koda(0x0…08E)? juk ne siaip cia ji raso, o tam, kad zinotum, kas nutiko!
Tie skaiciukai beje yra adresai o ne klaidos kodai
Lamos Toki langa galima isgautu trojanu mes tai viena ciuva duchinom
gali buti del draiveriu pjovimosi. reiktu pabandyt atsinaujint visus
paziurek coolerio aps. jei tokia auksta temperatura, tai jam galas. Tas pats buvo. Ismeciau savo matrix ir isidejau spire. Dabar veikia be priekaisto.
jokiu trojanu nera
memtest86.com parsisiusk, pasidaryk apgal tenyksti aprasyma bootini flopika ir perkrovus PC “prasuk” viena rata jei ras klaidu, nesk i garantini atminti (gali buti ir ne atminties problema, bet 95% tokiu klaidu buna tai)
Glottis - parsisiusk soska - tenais yra integruotas memtest86’as trojanai tokiu dalyku nedaro
didele tikimybe tvarkykles - dar didesne ram’as ir dar didesne o gal mazesne gali buti temperatura