dukros saidokas

dukros saidokas

per daugybe metu matau cia pirma karta toki veiksma- apie 300 metru nuo uosto atvaryta daugybe mailiaus (nezinau kaip vadinas, pusiau skaidrios apie 2 cm dydzio zuveles) is virsaus jas kala zuvedros, is apacios menkes, saidos, delfinai. Baisiausia kad saidos vydamos ta mailiu eina pusmetris nuo pavirsiaus ir viskas matosi. Nereali zvejyba spiningu kas norejo 8-10 kg saidu prigaude nuo virsaus. Buvau su vaikais nulekes dukra viena sita tesugebejo istraukt ir daugiau zvejot nebenorejo Šypsena

Gerai

Gerai Gerai

Gerai

Gerai

labai aktuali laimikiu foto mums.Jei Amazones pakrantej gyvenancio Anupro anukei gerai pradetu kibti piraibos,si informacija butu irgi panasaus lygio Juokiasi Juokiasi Juokiasi Juokiasi

Faina foto,dziaugsmo kupinos akys Gerai

Gerai

Gerai

Gerai

fosbi, nekliedėk tu gal

kliedejimas jam kaip deguonis - butinas Juokiasi

Gerai

Fosbis pirstelejo eilini karta… Kvankt?

liuks, teigiama fotke Gerai prisiminiau kai mano pacanui lydekiuks kilinis uzkibo Juokiasi

Gerai

Gerai Gerai Gerai Gerai

buvau ir as i toki frenzy uzsiroves. Panasiu metu, gal truputi anksciau (ir pieciau), tos zuveles tai sardines, vaizdas kaip ir aprasei, kirai, zuvys, visi jas kapoja. Paziuri kur kamuolys kiru ir plauki ten. Pavirsine zvejyba, zuvys dideles ir kimba kiekvienu metimu. Fantastisch!