Dujų įvadas
Planuoju atsivesti dujų įvadą iki sklypo ribos. Man jos bus reikalingos geriausiu atveju po metų - dviejų, tačiau greitu metu žada asfaltuoti gatvę, o naujo asfalto neduoda kasinėti minimum 5 metus. Pradėjau tvarkytis popierizmą, atsiuntė sutartį pasirašyti, bet joje tokios sąlygos, kad ESO įrengus įvadą aš turėsiu vartotojo sistemą įsirengti per 220dienų… Kalbėjau su konsultante, sako nieko baisaus, visokių situacijų būna, kai sueis tas laikas reiks rašyt prašymas ir pratęs tą laiką. Gal kam teko realiai susidurti, pratesinėti terminus, ir ar viskas taip geranoriškai iš ESO pusės vyksta?
Dar prieš tai bendravau su kita konsultante, bet jinai tokio varianto nepasiūlė, sakė nebent galima sutartyje terminus kaškiek pratęsti. Pažadėjo išsiaiškinti ką tokiu atveju daryti, bet aš jos taip ir nesulaukiau skambučio. Kai pradėjau judinti, pasirodo serga, ir nukreipė pas kitą konsultantę, kuri iškart pasakė kad jokių čia problemų, bus galima pratesinėti terminus vėliau. Tačiau kai paprašiau iškart pratęsti terminą sutartyje, apie ką ir šnekėjo pirmoji, tai antroji sako negalinti
bet kam taip sudetingai?..kada reiks duju-tada ir rasykis sutarti,o jie tegul veda kaip iseina…ne tavo ten bedos asfaltai ir pan. ivedimo klausimai. p.s. siaip del asfalto: rysiustatyba.lt/betransejes-technologijos
Tai bijau, kad kai jau tikrai reiks, sakys sorry, negaunam leidimo kasinėti, šiuo metu negalime įrengti. Žinau, kad dabar be kasimo gali prakišti, bet žinok padarys nepadarys taip.
be ivedimo sutarties jie vamzdzio neves. As dabar pasirasiau sutarti ir pinigus is karto reikejo sumoketi. Sutartyje yra numatyti terminai per kiek laiko as privalau pasidaryti ivada, bet sankciju jokiu nenumatyta, tai net neisivaizduoju ka jie galetu pripaisyti jei nepasidaryciau ivado laiku?