Dujų generacijos Katilai-ATMOS ar MAGA

Dujų generacijos Katilai-ATMOS ar MAGA

tai atmosui vietoj rankeneliu galima uzmest valdikliuka kuris reguliuotu ventiko apsukas

Dekui supratau .

astra as kurenu, bet pasakyt daug negaliu, nes tai pirmas mano kurenamas katilas. nusiskundimu kaip ir neturiu. malkas damest jo prasti reikalai jei dar yra deganciu pakuroj, bet jei meti jau ant zariju viskas ok. nors man dametinet nereikia, nes neturiu kur det siluma paskui. ir vsiskai nemegsta nesausos statybines medienos - kosi, ciaudi ir visaip priestarauja. nors cia buvau piktas viena karta ant konstruktoriu ziauriai. pribubijau briketu pilna ir uzmirses aisku uzdengiau oro iputimo angas. va tada buvo linksma// Piktas briketai pabrinko nuo silumos ir dregmes is slapiu lentgaliu ir teko su lauztuvu juos lupt lauk, aisku dumu kamuoliai ir rankos iki alkuniu smaluotos Piktas cia kaip ir pats kaltas, bet galejo kokia viela sulenkta privirint apsaugai, kad neuzdengt skyliu. lyginant su atmosu tai privalumas ventiliatoriaus greitis reguliuojamas, del ko praktiskai nebuna smilkimo ir gan padoriai dega mazu galingumu.

nieko praktiskai ir nezinau
prijungiau ir viskas
porakart uzkuriau ir fsio
lygtais gerai viskas
bet jei reiktu rinktis tai nzn visgi jamciau atmosa
del vieno dalyko kaip malku dametimas

Nu ir kaip tas astra katilas ? Arai taip nieko ir neparasiai ,galvoju gal sau pasimti toki.