Ar teisybe, kad sumontavus pacia paprasciausia duju iranga, ji reguliuojama
taip pat ir reguliavimo poveikis buna toks pat tiek varikliui su ipurskimu,
tiek karbiuratoriniam varikliui? Man atrodo, kad kai variklis veikia ant
duju, tada nebeturi jokios reiksmes ar jis purskalas ar karbas? Kodel sakoma
kad purskalui sukiot duju varzta ant slangos pavojingiau, nes gali saut?
Ar daug prisukus duju varzta ant slangos negali kaip tik labiau valgyt dujas pradet? Dekui.
Kai veikia dujos, nei karbiuratorius nei ipurskimo sistema nenaudojama.
Saudyti gali visos sistemos, kurios netvarkingos. Saudo del to kad dujos iki galo nesudega.
Patarimas - nesidek tos paprasciausios sistemos su varztu (1 karta cia). Tokia pats isdejau kol nieko nesupratau, bet antra karta nesideciau. Geriau dvigubai brangiau, bet nauja ir su visom garantijom ir po garantine prieziura.
Hmmm, ianga irangai nelygi, beto, kokia auto? Ash verciau imciau naudota paprasta olandiska iranga nei nauja italiska (lenku darbo ). Ir bapkiu sutaupytum ir nervu (ypac ziemos sezonu)
Na, kad ipurskimo sistema visiskai tada neveikia ir nenaudojama neitu pasakyt… Taip, benzo tai neipurskia, bet tik tiek… Pas mane monoipurskimas. Veikiant dujoms atjungiamas tik purkstukas(dabar ir siurbli atjunges esu, bet siaip turetu veikt), o isijungia liambda zondo emuliatorius. Visa kita sistemos dalis vistiek dirba… veikia kompas, davikliai, reguliuojama tuscia eiga, degimo laikas. Pilnai atjungus ipurskimo sistema greiciausiai ir su dujom nebeveiktu… pvz del kibirksties nebuvimo… labai abejoju ar komutatorius veiktu su neveikianciu kompu. O jei skirstytuvas ne mechaninis tada be kompo(kuris yra ipurskimo sistemos dalis) niekaip.
As butent naudota pirmos kartos (su varztu) olandiska ir esu isidejes. Manau kad nauja olandiska iranga yra ZYMIAI geresne uz bet koki brc ir kita italiska mesla. Vien kaina ka pasako. Tai naudotai irangai kol kas nieko kazko didelio negaliu prikisti, bet yra vienintele problema - niekas jos oficialiai neveza su visom is to isplaukianciom pasekmem.
Tai nieks rimtai ir neatsakote… PAs mane jau ideta tokia iranga, nauja italiska emegas su varztu . Ir su pogarantine prieziura, EKOKURE. BEt kai pas juos nuvaziuoju ir sakau kad man 13-14 litru mieste valgo ir sakau prisukit, tai jie sako negalim daugiau prisukt, bo saudys ir varikliui bus nesveika. TAi va del to ir noriu suzinot ar is tiesu taip ir noriu pats prisisukt… NEgali gi AUDI 80 1,9 E 1987m. valgyt 13-14 litru duju mieste, kai tuo tarpu benzo maximum valgo 10 l.
Kai salta, vazinejant trumpais astumais laisvai gali. Pas mane vasara mieste 2.0l variklis valgo 11-12, ziema 13-14, uzmiestyje vaziuojant 100-110 - 9ltr, nepriklausomai ar vasara ar ziema. Ziema duju suvartojimas labai stipriai isauga, o pats sukineti geriau nebandyk, geriau vaziuok pas kitus meistrus, uz tai kad kiti pasukines garantija tikrai nedings.
…cia dar stipriai priklauso ir nuo auto ir maf-oro srauto matuoklio konstrukcijausvis tik tobulas produktas ir yra tobulas…
manau geriausia ta system kuri nekelia problemu visai…
o butent holandu wiale reduktorius su 4- iomis membranomis - cia apie 200000 km su skirtingomis auto patirtis bet tai toyota ir subaru manau tik koks porshe gali lygintis savo kokybe is hansu produktu
As su 1 kartos deveta olandiska iranga, deta uz 650lt, praeita ziema prie -30 uzkurdavau ) is kokio 5 starterio sukimo, nes benzinu is viso nesikurdavo. Tiesa, po to is karto jungdavau ant benzo, kuris kol veikdavo - tarsi "pramusimusdavo" purkstukus ar ka ten. Dujos prie -30 vaziuojant gesdavo kol neisyla. Bet siaip ta iranga esu gana stipriai nustebes ir beveik susizavejes