Dujine ipurskimo sistema automobiliui
Zinau kad yra duju ipurskimo sistema automobiliui ir net lietuvoje sumontuota lyg ir BRC firmos girdejau kad krūtas reikalas gal kas zinote daugiau? gal zinot kur ieskoti info?
Nesupratau: ar ipurskimo sistema dujoms, ar kazkokiu dujiniu principu veikianti ipurskimo sistema? Parasyk daugiau.
Ira tokia nauja sakyciau dujine sistema kai skystos dujos purkstukais ipuskia kaip benzina kiekvienam cilindrui atskirai man pasidare labai idomu gal galima perdirbti benzino purkstuka nes su tokia sistema tipo duju valgo praktiskai kiek benzino.
Chm, keista… Kiek teko dometis, suskystintos dujos specialiai dar pries patenkant i degimo kamera yra isgarinamos, nes garuodamos labai atsaldo misini ir dar del kazko. Nebent cia reikia ne tik nauju purkstuku, bet ir dyzelinio varikliaus su didesniu suspaudimo laipsniu. Nezinau, cia tik juokauju. Siaip tai idomu butu suzinoti daugiau
Duju ipurskimo sistemos yra ivairios.
Naujausios - 4 kartos su nuosekliu ipurskimu - SGI.
"Ciampas" Kaune sia savaite man montuoja tokia. Uztruks 2 d. nes mano mashinai reikia galvuciu dangcius ir isiurbimo kolektoriu nuimti, o ten dar pilna visokiu navarotu (variklis V6). Kainos manes neklauskit (atsiskaitom natura :-), skambinkit +370-37-360841 ir suzinosit.
Gal kurnors galima paziureti internete nors kaip schematiskai atrodo SGI duju ipurskimo sistema?
Grazi
kokai ziauri
… graziaij atrodo
grazus dantukai