Dugnas ar ne?

Dugnas ar ne?

goo.gl/PHTZ6Labai jau dugnas… varguolishkas… geriau uz Yeti ar ne? Nekaltas

koki cia issigimeli idejai? Apakęs

23t euro Nekaltas

dr > paspaudus nuruoda visa info apie ishsigimeli pamatysi Mirkt

o ka ten man pamatyt reikia…is atlieku salonas,su 2.0tdi vag motoru uz 3metu X5 pinigus Apkabinimas

nu kad cia 1.8 mitsubishinis motors lygtais… Nekaltassalions warguoliskas… Taip 3 metu x’as Gerai Cha cha

MrCyBoRg, sitas pats blogiausias is visu dabar gaminamu miesto SUV

tai dar blogiau,kad ne tdi Cha chasiaip tai ka zinau…patinka ir perki Juokiasi

VIN’aso kas blogai? iskur tokia info? Nekaltasoutlanderis geriau butu? goo.gl/0h3QF Cha cha

tu cia darbine masina ziuri ar sau? Tu maziau svaik o uzsirasyk testdraivui, manau viskas aisku per pirmas sekundes pasidarys

kad viskas aisku pasidaro po pirmos sekundes vien foto paziurejus Cha cha

Leo nedarbine… darbiniu pilnaskiemas stovi Mirkto kas liecia fot tai man ir foto atrodo priekis Apkabinimassian dar gyvai maciau tokios bordavos spalvos… ishore tikrai Gerai atrodo Cha chaSkodoj buvau… reiks per kitus pravaizuot… Šypsena

pabandyk outbacka, gali dar fori nauja del idomumo. Pirmasis turetu patikt ir kainos nesikandzioja Gerai

Forika ziurinejau et jis toks nebeforestirishkas ir toks maziukas vizualiai atrodo… Šypsenao autbackas nu brangiau jis gaunasi jei normalesnes komplektacijos ir zyzelis Nekaltas

tu ziuri per tapsnokli ar gyvai ilendi? Reikalu viso labo pro salona kuria diena prasinest ir jau turesi bendra vaizda. Dizeliniai outbackai taip, brangus biskutuka

subaru dyzelinis motoras srote nuo 10klt ir ju nera…aisku naujai masinai px,bet parduodant man rodos tas dalykas per kaina gerai kirs

Leo del salonu tu teisus… tik nebuvo kada… bet reik paciupyt tada bus aisku… kiek ziurinejau tai pagal komplektacija ir kaina… tai uz Yeti dar nieko geriau nerandu… bet … Šypsena

Mynde, suluš šitas ASX’as nuo taves DrovusJoke’as, bet man jis moteriškas,ir toks be paskirties auto - nei jis normalus suv’as, nei jis bagažinę turi, nei jis dar ką…nžn nžn… p.s. Outlanderis man Gerai dizaino prasme turbūt pats pačiausias mažas SUVikas Šypsena

quattre - outlanderi niekaip liezuvis neapsivercia mazu pavadint. Kai gale gali pilnai istiest kojas, vaikiska kvadrika i gala imest, virs galvos erdves bilenkiek… ka as zinau, man X5 maza vietos bet ne outlanderyje