Duel

Duel

A jau matet? Nesenai imete i lm’a Šypsena 2009 clarksono duel’as Apkabinimas

Ignoruoju

Tuoj paziuresim, aciu uz info Šypsena

sviesolaidis Ufff , einu ziuret, labos Mirkt

kas tai yra Šypsena) ?

nebepatinka man sitas dede, nes per didele itaka vaikams pradejo daryt, viskuo tiki ka sako

Tai ne dede, o vaikai kalti. O siaip clarksonas iskalbus ir geras soumenas ir pats top gear’as nera ta laidai kur konors ismoksti, o daugiau pramoginio stiliaus Šypsena

As Clarksonu tikiu. Angelas

fak tai nejaugi reiks eit miegot Blogai

as zeitgeista paziurejau Špyga

youtube.com/watch?v=MwrrcNId84o Gerai Gerai Gerai Gerai

Taikliai del Clarksono pastebeta, žiuriu daugeliui jau autoritetu patapo, reikšdamas grynai savo subjektyvią nuomonę.

laida beveik be prasmes, is tuscio i kiaura pilstymas ir juokeliai, per top gear bent naujausias masinas aprodo, parodo ju rato iveikimo laika ar dar kazka, o sicia tai vejai.

Grishman, o objektyvi nuomonė pagal tave kas? Audi RS6 (kurią JC išdėjo į šuns dienas) garbinimas? Pataikavimas masėms? Jis bene vienintelis iš tokio tipo žurnalistų aiškiai pasakė, kad Porsche Cayenne - negraži (kas yra akivaizdu, bet kažkodėl visi apie tai tylėjo). Man jis patinka tuo, kad turi savo pagrįstą nuomonę ir ją reiškia (ne tik Mašina klausimais), nepriklausomai nuo to, ar ta nuomonė sulauks viešo pritartimo, ar bus pasmerkta.

Crarksonas man mire ta diena kai padare sitai,youtube.com/watch?v=1E5FMpmLo3c

GDI> iš nicko ir kiek pamenu paziurų jau supratau koks ten vaizdelis bus Juokiasi nors pažiūrėti negaliu, netas zebra bevielis Liūdnas O šeip clraksonas reiškai savo nuomuone kuria keikvienas turi teise turėti ir reikšti, norime klausome ir prietareme, nenorime reiškiame savo, neiak snieko epr prievarta neverčia… Bet seip man tas m,aserati skur clarksonas sudauze akzkaip irgi fui fui, man shamalas yra Girtas nu bezodziu ant kiek Gerai

man irgi gaila maseracio Liūdnas Liūdnas Liūdnas

kada idomu suprasit,kad jiem visiskai vienodai ant jusu ir daro taip kaip nori ir ka nori Šypsena viename interviu atsimenu sake,jog nesupranta kodel laida tokia populiari nes daro nesamones Šypsenao kas liecia pati clarksona. nesuprantu kas blogai yra reiksti savo subjektyvia nuomone? tiketi juo yra del ko, zmogus masinas testuoja daugiau nei 20 metu.nepatinka neziurekit,kam ziurit ir zyziat kaip pispankiai.

oha objektyvumas garbinti visus iki vieno aston martinus nes jie tiesiog nuostabus nesavrbu kad turei iele trukumų ir peikti visus iki vieno porsche del to, kad jų variklis jo manymu neteisingoje vietoje stovi, va kur tikros nuomone pagrįstumas Juokiasi