du bičai :)

du bičai :slight_smile:

geras Šypsena

Cha cha

Taip Gerai

Juokiasi

kazkur dzukijoj Cha cha Juokiasi

Gera foto. Ir motai geri. Cia kaip suprantu is keliones aplink Lietuva tesinio. Super.

kam nepatinka ??? AAA ? geras kaimas … 2 parduotuves 1 bažnycia … Cha chap.s. mano derevnia Mirktnuo upes puses fotkinta …

va tokio melyno ziemai man reiketu Cha cha

Ooo, dubiciai… Šypsena teko ir man neperseniausiai su savo šųduku ten pabuvot. Lietuvos uzkampiukas toks jau. Ir ula dar i melioracijos griovi panasi Šypsena

Cha cha Gerai

Vee užkampiukas kaip reikiant 3 km ir baltarusija… p.s. už 3 km nuo šios vietos 1864 metu sukilimo dalyviai susaudyti…vot tep. o uz 2 km pagal padavimus stiklo kalnas (ar tiltas) buvo Šypsena

tema Gerai

Juokiasi

super Juokiasi

Suomi, nori pabendrauti? Ok, prasom…: XVI a. pradžioje Dubičiuose buvo bent dvi smuklės (miesto požymis?), kurias nuo 1511 m. nuomavo vietininkas Mykolas Jundilas, už tai skirdamas 4 kapas grašių kasmet šv.Stanislovo bažnyčiai Vilniuje išlaikyti. Smuklėse buvo šinkuojamas midus ir alus. Degtinės gal dar ir nemokėta gaminti! Cha cha Alus P.S. O tu kartais ne is Jundilu? Nekaltas

du bucinukai Juokiasi

Vee neee Ne as Vilnietis (žvėrynas/antakalnis) tik …senoliai mano cia gime augo ir palaidoti Angelas