DRUM&BASS

DRUM&BASS

padek diewe visiem kas klauso tokios muzikos Mirkt
jei kas zino saitu kur galima gaut muzono , aisku dikai, laukiu zinuciu , labai aciu is ankstoMirktMirktMirkt

plia nx jei klausai tokios muzikos tai nors pawadinima temos be klaidu rasyk PavargęsBaisu

http://www.dubliminal.net/music.html

Pavargęs

Taip

o siaip tai yo, tikrai geras stilius, nors yra ir isimciu… kaip manot, kas d’n’b geriausio darbo autorius? Man atrodo ADAM F - Circles

jo, jo, teibaz, "circles" tai kaip sakant tikriausias d’n’b gabalas Šypsena kiek beklausytum wistiek kaskart ten kazka naujo atrandi Šypsena ir neatsibosta Šypsena

manau sunku tokiam stiliui ishrinkt geriausia… pabusiu popsistas ir atiduosiu balsa Roni Size’ujCha cha

na aisq nenuspresim kas geriausia d’n’b waro, bet wien isgirdus zodi d’n’b pirmas gabalas kuris sauna i galwa tai manau visalaik buna "circles" Mirkt krc, d’n’b yra labai gerai ir psio Cha cha

roni size popas Cha cha

roni size - dirty beats Gerai

Truputį paremontavau pavadinimą, bo iš šono galėjo susidaryti įspūdis, kad bus diskutuojama apie Ace Of Base "būgninyką".TaipCha cha

nu Kazoj yra pakankamai d’n’b Šypsena…siulau aphrodite,dieselboy,bad company…

na, o man ishkarto norisi skanduoti ‘Technical Itch’!

nooo jau ant rony s. tai nevarykit kad ir baisiai noretumet ! jo gabalas kuris mane vis dar velka ‘lucky presure’ niekada nepabos Šypsena
ir aciu uz pagalba ieskant muzikos !1!!
ir va sakalai teisingai rasosi taip ! ‘d n b’ ???JuokiasiJuokiasiJuokiasi

ple jopikmat vistiek rasyt nemoku JuokiasiJuokiasi