Dreba rankos…
Nezhinau del ko man taip yra,bet man visada dreba rankos,kiti sako kad tai gali buti del nervu.Nezhinau net ka daryti nes buna labai geda kai pvz geriu kava ir rankos kalatojasi,vos puodeli ishlaikau.Help
nervai, man ir taip buna arba dar keliai dreba ;[pabandyk kiekviena vakara valerijono pagert, man asmeniskai padejo, o seip dar yra psichologai, kurie padetu nustatyt to tixlia priezasti. Sekmes ;]
man irgi dreba dėl strumos
gal jauti kokia ytampa
del to kad per mazas spaudimas
Vadinasi mirsi po 7 dienu
Kleckuti, o kaip del narkotiku, alkoholio, kavos… vartojimo?
Dar - Parkinsono sindromas. Jo priezastys ivairios. Galimybiu isvardinome daug. Tik man vis tiek neaisku, kas konkreciai yra.
…mano draugei irgi dreba, bet tai ji tikrai nieko nevartoja ir jai taip jau nuo senu laiku… …
Uula, seniems zmonems taip buna - ir nieko jau nepakeisi
mesk vodka gert ir viskas bus normalei
Cia is praktikos… ismok puodelius, taures imti dviem rankutemis … arba susikaupk tiek puodelio, taures lekstes pakelimo veiksmu, tai maziau drebes
… man gaunasi. O ligos tai niekas nieko neranda.
Cia zinai kiek zmoniu, tiek nuomoniu. Manau reiktu pas gydytoja apsilankyt
man ir dreba… kartais wos ne kaip kokia chroniai ~ cukru su shaukshtu imu ir cukru ishlieju ant stalo, tai db perkam kubeliais, ne bet ne cukruja esme… kazhkada kriepiausi i gydytoja, man sake nuo perdidelio jaudinimosi, tai kad nixuja ash nesijaudininu, dar aishkino, kad nuo sterso, ir shiaip kad nervinai, pareja… na gal, hmm nezhinau, kazhkokius witaminus ir dabar geriu, bet asmenishkai man NIXUJA nepadeda… wat… dreba ir db…
man irgi drebejo pries kokius du metus…nueik butinai pas gydytoja, nusius pas ka reikia… man buvo fizinis issekimas nuo sulios…
nejau savaite, oj kaip gerai buvo, uzdraude gydytoja net namu darbus daryt,nes vos pastovejau ant koju…budavo atsistoji ir krenti…
o del ranku drebejimo, nusiunte pas endokriniloga, sake padidejusi skydliauke, tai israse vaistu…bet man laikinai…aisq gali buti ir nuo nervu
butinai domekis kas tau nutiko, tokiais dalykais juokauti negalima!
Kai ima drebeti rankos,pameginkit suvalgyti ka nors saldaus.Kartais taip buna del insulino pokyciu
Na mano irgi dreba. Ypac smagu kai laikai koki egza, nervinies tada isviso kalatojas… Visi destytojai pastebi. Bandziau tirts, tai tipo paveldima. Nes ir brolis ir tetis… Nors ties pasakius struma teistyre, ir dar pas nervu daktara buvau. Pati seniau labai pergyvenau kad reik visiem aiskintis kodel rankos dreba, dabar jau pripratau ir viskas. Sakau - paveldima ir tiek
O galvos svaigimas? Irgi gali būti dėl insulino pokyčių?
Nesiparink ir nedrebes