dreba monitoriaus vaizdas

dreba monitoriaus vaizdas

Sveiki, nezinau gal ir pasikartosiu su tokia tema, bet iskilo problema: pradejo drebeti monitoriaus vaizdas, kas pasireiskia pvz tampant langa arba stumdant ratuku teksta aukstyn zemyn. Nuo ko taip galetu but? Kol monitorius buvo naujas, tokio efekto nepastebedavau, dabar praejus 1,5 metu nuo pirkimo kuo toliau tuo labiau tai daros pastebima … Daros taip ant visu rezoliuciju. Monitorius - MAG 996 PF2, vaizdas GeForce4 MX440.

Jei drebėtų visada, būtų galima kaltinti magnetinius laukus. O dabar jei dreba kai judini laukus tai neaišku.

kiek hz? Ir nepamaisys naujus draiverius susimest, monitoriaus draiverius. gal siaip OS grybauja. paziurek gal kokie procesai mire kaba ar ka…

mano seno moniko priesmirtine agonija buvo tokie drebejimai nustatinejant parametrus

85 hz, rezoliucija 1280x1024, jokie procesai nekaba, tas pat ir ant 75 Hz …

Kaip ir kiekvienas elektronikos gaminys susideda jis is visokiu detaliu. Tame tarpe fitru… juose buna vienas kitas kondikas… elektrolitinis. Tie filtrai va butent ir dusina, slopina, anot taves, “drebejimus” Taciau kaip ir visur su amziumi geryn niekas neina… konderiai ishdziusta, buna pramushami ir etc. Paprastai tai baigiasi dumais, juodu screenu ir vizitu pas meistra… arba kapais. Laikas uzpirkti mishias uz monika … lewinsky Liežuvis

JEp, mano Sony G200 17’’ jau skleidžia tokius signalus, dreba kairė pusė. Bet tik kartais, padreba pusę minutės ir nusiramina. Kenčiu kol kas Tūsas

Pigus ir ****as …

Nepatikesit, bet pasirodo monitorius sioj situacijoj maziausia kaltas, pratestavau su nokia monitor test programele, pasirodo vaizdas neplaukioja, pakeiciau A4tech pele i optine ir visi efektai gerokai sumazejo… Negi senas A4tekas skleidzia tokius triuksmus kad tai itakoja ir monitoriu…

kam tau tokia geba? Apakęs susimazink ir neturetu drebet

taigi monikas - 19", pabandyk kada i toki is arti paziuret Apakęs kai rezoliucija 1024x768 ir suprasi Cha cha

Nesutinku as su tavimi Šypsena LCD displejai ishtiesu turi filtrus kurie praleidzia tam tikrus spindulius. Taciau elektrovakuminiose displejai ash niekur neradau jokiu filtru Šypsena Na nebent tu jais vadini kazhka kita Mirkt PVZ. ekrano kauke ar liaudishkai tariant pikselius Šypsena Na o del tranzistoriu tai cia irgi idomu, nei ekrano kaukeje, nei viename pikselije nera jokiu tranzistoriu Šypsena Todel kazhka tu cia painioji. Mirkt Beje del vieno dalyko tu teisus, amziumi geryn niekas neina…

O problema mano galva ne monitoriuje slipi (na bent ne pilnai jo kalte) Šypsena Ciurek tai, kas datempia signala iki monitoriaus. Gali paeksperementuot Šypsena Nu kad ir nusitemp savo monitoriu pas drauga koki, paziurek ar problema ishliks (duodu ~80% kad problema nepasikartos prijungis prie kito kompo) Šypsena

O man monikas , tixliau moniko apatiniai kampai mirga nuo boso Juokiasi

Mano monikas irgi kartais pamirgėdavo. Ir aiškinausi, kas čia kaltas. O vėliau paaiškėjo, kad kai mikrobangė įjunta, tai moniko vaizdas ir dreba. O jau galvojau, monikui mišios…

Vat, ka cia parasei, as paskutini pusvalandi ir dariau. Ogi tyrimo rezultatai tokie, kad prijungus monika prie kito kompo drebejimas (na negalima tai drebejimu pavadint, greiciau viso vaizdo plaukiojimas kairen <=> desinen 1 pikselio ribose priklausomai nuo to ka darai su pele) dingo visiskai, nagi manau bus kazikas su vaizdo plokste, barkst prijungiu kita monika prie savo vaizdo, ogi ziuriu tas rodo irgi idealiai, prijungiu atgal viska i vietas - vel tas pats … Reiks matyt artimiausiu laiku bandyt dar vaizdo plokste pakeist