"Dreba" Mazda 626 2.2i variklis
Sveiki,
tiek ant duju tiek ant benzino dreba variklis. Žvakės, laida geri. Kur gali buti priezastis?
Kaip,dreba gal variklio pagalves?rasyk aiskiau
Priežastis tame kad nemoki paaiškinti gedimo esmės- ką reiškia “dreba”
speju purtosi… ar kaip cia pasakyt
Rankos irgi gali drebeti
orą siurbia
kompresija vieno kaušo kokia tik 30 proc belikę
…
…
…
.
.
Spaudzian grecio pedala ant laisvu atsiranda variklio drebejimas, vaziuojant trukčiojimas. Seniau toks drebejimas budavo tik kai salta užkuri ant benzo, o po to perjungus ant duju po kokios 10-15 sek. nustodavo. Dabar ir su dujom tas pats.
apsuku nelaiko gal, pas mane ant duju prie sankryzos kartais reik spaudyt gaza
Siltas variklis dirba tvarkingai?
Ne ir siltas variklis nedirba
manual ar automat? uzh liezhuvio reik traukt…
tikrai kad už liežuvio
tai pagal pasakojimą gaunasi,kad ant laisvų dirba gerai,o tampytis pradeda tik spaudžiant gazą? ir gazuojant toliau purtosi,ar tik kokiame nors sūkių diapazone?
Pavaru deze mechanine. Ant laisvu nesijaucia to drebejimo tik minant gaza. As manau kad kazkas su oru, matyt per daug prisigaudo. Nes panasiai taip daresi kaip slanga jungianti oro filtra ir kolektoriu (ar kaip jis ten vadinasi)trukusi buvo, tik tada spaudziant gaza dusdavo, nors lyg ir nedrebedavo. O oro srauto matuokle gali tureti itakos variklio darbui su benzu tiek su dujom ar isvis cia ne į tema as…?
poršas-pažvelk į temos pavadinimą
…dabar matau
Pas mane su 2.0i irgi panasiai…
Tik dabar nelabai zinau, ka kaltinti
a variantas) Kai atvesta, atsala, uzkurus pradeda trukcioti… Pagazavus, (kad ir ant laisvo) pasmirsta benzu.
b variantas) Kai atvesta, t.y. pastovi masina, kuro bake koks š*** nuseda ir normaliai nepaduoda benzo.
Po to (pavazinejus) buna
(jau galima ir i draga varyt…
)
O gal tamstai kas dirzeli keite nesenai?
gali buti kad uzdejo netinkamai.
nes musu silke su 2,4D motoru purtesi ir kuro ne pagal prota srebe,uzteko tik per viena dantuka skyva perstumti ir problemos kaip nebuta.
man tas pats buvo tai kalti laidai buvo. Isoriskai jokiu pazeidimu nesimate nes pramusimas buvo po dalimi kuri mauansi ant zvakes. servise meistras irgi pasake kad laidai geri. Pamegink pasikeist su kokiu pazistamu kur tokia pat masina turi. Man dar siule pamegint pasikeist babina ir zvakes pakeiciau. Bet tik laidus pakeiciau iskart bite.
Salta pries ziema, tolde ir dreba