Dream on…
o kodel tiek daug shopo privaryta? siaip grazu ir net sudomino.
o kuo matuoji daug ar mazhai? mano manymu Daug tai tada, kai viskas nupieshta, o kai nuotraukos “sulipdytos” - nemanau, kad tai yra Daug. chia tik deliojama kompozicija ir mintis. photoshopas yra tokia pat priemone kaip teptukas dalininkui, fotoaparatas beje irgi yra priemone ir sakyti kad jo yra daug ar mazhai - absurdas. kombinuota technika - tai vadinama.
Vauch! Grazu Ypatingai tos spindincios vandens bangeles
nofake, koks skirtumas kiek to shopo? Jei as malku kruva sukaposiu plaktuku o ne kirviu tai koks skirtumas, juk svarbus galutinis rezultatas, o cia jis yra ir labai geras.
oj,tik nepyk rykule. kai as nemoku shopu naudotis ir jo apskritai neturiu,tai man sujungtos foto jau yra daug. o jeigu viskas butu nupiesta-tai tikrai nebutu fotografija.
barakuda,ka as zinau as tinka palyginimas apie malkas ir fotografijas. bet kad rezultatas grazus faktas. tiesiog gal kitaip suprantu pacia fotografijos savoka.
nofake
nofake, shopas tai ta pati fotolaboratorija tik kompe, juk XXI amziuje gyvenam.
baracuda tejp tejp kadanors apskritai nereikes ish kompo ishimti-kabes tokie ekranai su vaidzu ir dar judes…
sutinku, kad fotosopas fotografijos dalis, bet ziurovo reikalas kaip ja vertinti - vieniems gal patinka ‘grynas’ produktas, kitiems gi nesvarbu kaip pasiektas rezultatas… pvz man svarbu obuolys isaugintas naturaliai ar chemijos pagalba nors baracuda pasakytu: rezultate vistiek tai obuolys…
įdomu…
…sauzi…apie obuolius…svarbu ne tai,kaip tas obuolys išaugintas…to tu gali ir nežinot… …svarbu,kaip jis paveiks TAVE!..šiuo atveju Rykules obuoliukas veikia teigiamai…bent jau mane…
…Rek…
taigi esme tame, kad cia as matau kaip viskas padaryta, thumbnaile pamates pagalvojau - geras vaizdelis, isijungiau, ziuriu su PC sumodeliuota - vaizdelis isliko grazus, bet jo verte mano akyse krito…
Amzhina problema tarp fotografu ir fotomegeju (ash taip vadinu save, nes ash megstu foto apdirbineti labiau nei fotografuoti) Achiu visiems uzh nuomones. Dzhiaugios, kad mano darbas jus bent kazhkiek paveike
Rykule, gerai kai megstamas uziemimas duoda gerus rezultatus
na, kiekvienas turim savo suvokimą, savo skonį… tai man norėtųs tą apačią pjaut lauk
Grigai, ne tau vienam taip noretusi… bet yra jau kaip yra…
REK