draugyste
draugauju su mergina jau daugiau negu menesi,bet draugystes jai nesiuliau…karta ji pakjause, kaip as pavadinciau musu santykius:atsakiau myliu ja…Kaip jus manot ar draugystes siulymas daug reiskia
ai… nieko as cia nesupratau… Draugauji,bet draugystes nesiulai???.. man tai kazkas keisto…
O kaip tu su ja draugauju,bet be draugystes?,kad nesiulai jai savo draugystes???Jei draugauji tei draugauji.O draugystes siulyma reik gerai pasvarstyti,tei ne tas pats kas pasiulyti ledu porcija,ar nueiti i kina
Draugystes siulymas siais laikais kaip ir atgyvena
Jeigu susiporavot be jokiu siulymu,tai kame bedos?
na…kajkurie zmones sako kad drawgystes siulymas nieko nerejshkia…typo pac bendrawimas ishsirutulioja y drawgsyte…ir kad typo to oficialaws siulymo nerejk…
o man tej kazkaip…
na ash manaw kad siulymas turi buti…manaw tada labew zmones jewcia acakomybe…nu nzn…ce mano tokia nuomone…
mmm jei ishsirutulioja i tai ir jokiu klausimu nelieka tai gali mergina ir isizeisti jeigu paklausi… o seip tai rejktu graziai atsiklausti kas jus vienas kitam ir ko jus tikites… juk nesuvalgysit vienas kito jei taip graziai sutariat ir susiporavot
Tas siulymas reikalingas tada,kai zmogus nezino ka jam jaucia jo simpatiju objektas Pasiulo ir laukia atsakymo.O jeigu viskas ir taip aisku (
),tai ir siulyti ar klausti,manau,nebereikia
niu nzn man taj atrodo kad pasiulyt vistiek rejkia
manau nereikia nieko siulyti jai viskas ir taip labai aisku!
niuz jei jau jus kartu…ir jei jums abiems gera kartu… tai butinai turetum tai padaryti tai jusu santykius sutvirtins
manau taip…
nepagaunu kampo…
nebutina siulyt
nu gal tau ir nesvarbu kad draugei pasiulysi draugaut…bet mano nuomone jai tai yra labai svarbu
labai daug
jej pasioolaj merginaj drawgawti parodaj kad jos ishtikro nori [;
Čia jau nuo žmogaus priklauso… kaikuriems rejkia siūlymo,o kaikuriems ne…
REIKIATaip kur kas geriau