Draugyste?
As jau jusu prasau nepykti, bet vienas protingas zmogus, aukledamas mane pasake: “Priesingu lyciu atstovai niekada nebus geriausiais draugais…jie gali buti tik…”.
ka manot?
tiesiog sakau kad jei jau vaikinas bendrauja ir draugauja su mergina tai jis tikrai jaucia kazkokias simpatijas tai merginai…netik kaip draugei
mes jau tokie personazai, kad mums tik viena galvoja…bet ar tai blogai?
as nesutinku su sia nuomone, priesingu lyciu zmones gali buti geri draugai ir net geriausi…
taip,visishkai sutinku
Sutinku kad priesingu lyciu atstovai gali buti gerais draugais Pati turiu geriausia drauga su kuriuo galiu pasneket apie viska, kuris padeda ir etc…tai va…
mergaite bet klausimas ka jis galvoja apie tave giliai viduje?
as taip pat turiu nemazai geru draugiu ir kai gerai pegalvoju…suprantu kad jos visos mane traukia…
problema yra ta kad vaikinas NEPRASIDES
su mergina kuri jo netraukia!!!
Ka jus turite omenyje, sakydamas neprasides? Ar tai, kad net nebendraus, ar tai, kad nelakstys is paskos, ar tai, kad nemiegos su ja?
Tai jau tikriausiai kad po viena anklode nelys… begs, bet tik i priesinga puse…
na geriausiu atveju labas pasakys…
VAIKINAI!!!PAGALVOKITE!!!KA JAUCIATE SAVO GERIAUSIOMS DRAUGEMS?AR PROGAI PASITAIKIUS NESUDVEJOTUMETE PADARYTI KAZKO KAS PRIVERS JUS LABAI GAILETIS?
tssss! Tyliau, cia dar ir musu merginos gi lankosi!
oi, vaikinai, jus tokie saunuoliai!!! as sutinku, kad vaikinai gali buti ir yra geriausi draugai, nes merginos siaip ar taip visada konkuruoja.
ir tikrai nesmagu, kai geriausiai draugas tave kabina.gaila ir liudna, nes supranti, jog ji prarasi.
zinoma, buna atveju, kai geriausias draugas buna po visko…
kilminga rašė:
…zinoma, buna atveju, kai geriausias draugas buna po visko…
o tai tik irodo mano teginius…
<fullboy> taip.
visko buna ir nereikia mergisciom sakyti, kad tas vaikinas joms visai nemielas.o kai kurie tiesiog veza.taip ir nutinka visko.bet daugiausia ish vaikinu puses.
Bet ne visi bachurai yra tokie! Man drauge yra tik drauge ir niko daugiau! Egzistuoja riba kurios perzengt negalima ir taskas! Liudna kad yra silpnavaliu bachuru kuriems tik viena galvoj!
<proteusas> as nesakau, kad visi prie ju puola.jie tiesiog nori.zinoma, situacija daznai to neleidzia daryti.pvz. tai tavo draugo mergina.
Proteusas rašė:
Bet ne visi bachurai yra tokie! Man drauge yra tik drauge ir niko daugiau! Egzistuoja riba kurios perzengt negalima ir taskas! Liudna kad yra silpnavaliu bachuru kuriems tik viena galvoj!
liudna kad kaikurie nepripazysta tiesos…
arba tiesiog nebeatsirenka kas yra kas…
nereiskia kad reikia tempti i lova, kalba eina apie simpatijas…
ir as kazkada tuo netikejau, bet laikas man parode kas yra kas…
Na turiu ash vajkina gereuse drauga ir mes labaj grazhej sutariam jau kiek lajko! jis manimi labaj rupinasi kajp tikra sese! tikraj nemanau kad jis galvoja apie mane daugeu negu kajp apie drauge!
beje turejau gereuse drauga kuri praradau butent del to,kad jis man pasiule draugauti…
na as taip pat turiu geriausia drauga, su kuriuo galiu sneketi visomis temomis ir apie ji zinau viska. jis turi mergina ir tikrai ja labai myli, nes tai matyti is jo elgiasio ir zodziu. nemanau, kad jis kazkaip apie mane kitaip galvoja ar kazko tikisi, mes esame draugai, kurie vienas kita supranta ir tiek…
bite_* rašė:
na as taip pat turiu geriausia drauga, su kuriuo galiu sneketi visomis temomis ir apie ji zinau viska.jis turi mergina ir tikrai ja labai myli, nes tai matyti is jo elgiasio ir zodziu. nemanau, kad jis kazkaip apie mane kitaip galvoja ar kazko tikisi, mes esame draugai, kurie vienas kita supranta ir tiek…
che toks retas atvejas, po shiuo dangaus skleutu, kad net vertetu yrashiti jusu santykius i raudonaja knyga ;]
kategoriskai - negali buti geriausi draugai, sto balnai. Vistiek kuris nors nori ko nors daugiau…