drauges ^meile^

drauges ^meile^

va mano drauge isimylejusi toki Vyras. na stipriai isimylejusi. o jis ne velnio jos nevertas. ne truputelio. ji viska daro kad tik butu su juo. orgaizuoja slaptus pasimatymus ir pan. na jis jos nesiuncia niekur. bet nera ir labi ja susizavejas. as matau kasdien jos akyse dziaugsma kai pamatio ji. ji visa virpa. as bijau del jos. jis tikrai nevertas jos. na ji tai gal ir supranta, bet zinot kaip buna kai esi kuo nors susizavejusi Girtas niekas tau neismus is galvos jo.
kaip man jai padet? as nenoriu kad jos sirdute butu Sudužusi širdis

cia niekuo jau nepadesi…Nekaltas
reiks jai pergyventi sita gyvenimo etapa.
nes daba draugu tikrai neklausys…
geriau kad Sudužusi širdis butu kuo greiciau…

kai jau myli tai betkokia kaina stengsis buti su juo

siulau nesikisti, nes prisidirbsi ir sau problemu… o drauge gaus gera pamoka Nekaltas

nu ka cia padarys, as ir tipo turiu panele, jokio demesio jei nerodau, o ji vistiek kabinasi, ir negi cia as kaltas??

Nerodai jokio demesio jai o vadini Panele?Blogai Taip negalima!!!

o gal tu neteisi? Nekaltas buna, kad is sono visai kitaip atrodo nei yra…geriau tegu ji patiria viska pati, nes nutraukt santykius, kai gali dziaugtis gyvenimu - nesinori…

pati kalta… tu siuo atveju manau jai nepadesi… Nežinau Cha cha

tai as jei sakau susirask kita, o ji visvien kai tik susitinkam lenda po manim…

njooo…apskritai ziuriu, kad vis daugeja tokiu kvailu paneliu, kurios aukojasi, tirpsta ir panasiai eina is proto del zmoniu, kuriems yra visiskai px…Ir del ko ci aviskas?viena pazistama pasieme akademines atostogas, kad galetu savo Širdis objektui parasyt diplomini, moka uz jo alu, tvarko kambarius ir uzsiima panasiom nesamonem, nors ji jam - kaip sesuo (jo zodziais tariant)…Vienzo, nuo durnumo vaistu neraKietas

tai beviltiskai vadinasi isimylejusiNekaltas

ji lindo lindo, po floidu palindo…Cha cha

Baisu ale pairodo ir tokiu buna. man kazkaip liudna ziureti i ja. na jis jos neatstumia, nesiuntineja niekur. bet ir per didziausio demesio nerodo.

Na man buwo,o gal yra panashiai.Jauciu jam kazka wis dar.Bet niex man negalejo i galwa ikalt kad jis manes newertas.Ta suprast turejau pati Liūdnas skaudu,bet reikejo puses metu stradalinimo…

manau, tau nereiketu kistis i drauges asmenini gyvenimaKietas

Taip

Ar tikrai tavo draugei? Gal tau taip pavyko nesekmingi isimyletiNežinau

Flirtasas esu semkingai ^isimylejusi^ turiu savaji Vyras ir dziauguosi juo.
na ji mano grupioke, visaip stengiasi del jo Nežinau o jis nevertas ne minciu apie ji. jis vartoja daug Alus, o ji sauni paniskaDrovus
na man ir paciai yra buve panasiu situaciju, bet seniai. ir manu kad daugelis yra teisus Nekaltas ji tik pati gali suprasti viska. tik kad va ji gali per daug nueiti… o po to sakyti, kodel manes nesustapdei, kodel nieko nesakiai Nežinau

JI MANO DRAUGE Apkabinimas jei gu tavo draugui butu panasi situacija, tai tu stovetum ir issisiepes nieko nesakytum ???