va mano drauge isimylejusi toki . na stipriai isimylejusi. o jis ne velnio jos nevertas. ne truputelio. ji viska daro kad tik butu su juo. orgaizuoja slaptus pasimatymus ir pan. na jis jos nesiuncia niekur. bet nera ir labi ja susizavejas. as matau kasdien jos akyse dziaugsma kai pamatio ji. ji visa virpa. as bijau del jos. jis tikrai nevertas jos. na ji tai gal ir supranta, bet zinot kaip buna kai esi kuo nors susizavejusi niekas tau neismus is galvos jo.
kaip man jai padet? as nenoriu kad jos sirdute butu
o gal tu neteisi? buna, kad is sono visai kitaip atrodo nei yra…geriau tegu ji patiria viska pati, nes nutraukt santykius, kai gali dziaugtis gyvenimu - nesinori…
njooo…apskritai ziuriu, kad vis daugeja tokiu kvailu paneliu, kurios aukojasi, tirpsta ir panasiai eina is proto del zmoniu, kuriems yra visiskai px…Ir del ko ci aviskas?viena pazistama pasieme akademines atostogas, kad galetu savo objektui parasyt diplomini, moka uz jo alu, tvarko kambarius ir uzsiima panasiom nesamonem, nors ji jam - kaip sesuo (jo zodziais tariant)…Vienzo, nuo durnumo vaistu nera
Na man buwo,o gal yra panashiai.Jauciu jam kazka wis dar.Bet niex man negalejo i galwa ikalt kad jis manes newertas.Ta suprast turejau pati skaudu,bet reikejo puses metu stradalinimo…
as esu semkingai ^isimylejusi^ turiu savaji ir dziauguosi juo.
na ji mano grupioke, visaip stengiasi del jo o jis nevertas ne minciu apie ji. jis vartoja daug , o ji sauni paniska
na man ir paciai yra buve panasiu situaciju, bet seniai. ir manu kad daugelis yra teisus ji tik pati gali suprasti viska. tik kad va ji gali per daug nueiti… o po to sakyti, kodel manes nesustapdei, kodel nieko nesakiai