Draugauciau su belekuo
Uzjauciu,man irgi taip buvo.Nenusimink,geriau parasyk man([email protected]).IS kart pasidarys linksmiau!
Robertelis ==> niu negi jau tikrai esi toks beviltiskas ? …hm…as taip nemanau …bet tikrai nepatarciau pulti prie to kas tik pakliuvo …tai gali atsirugti …man ir taip buvo …kai issikyriau su vaikinu …tiesiog atrodo kad galeciau draugauti su bet kuo …tik svarbu , kad sugebetu mane paguosti …taip ir puoliau i vieno vaikino glebi …o veliau buvo tikrai sunku ji palikti …as jo nemylejau , bet buvo ziauriai jo gaila kai palikau …
vaivukas rašė:
Cia, matyt, oras taip veikia. Nes daugumai yra labai liudna (ir man).
Aga… neisvegiamai arteja pavasaris…
2 {ji}
tipishkas merginos poziuris i meile… nemylejau, bet buvo gaila, kai palikau…
Pats esu tai savo kailiu isbandes, ir niekaip negaliu suprasti kam taip elgiates…
sprendimas paprastas jaigu gyveni normaliam mieste kaip vilnius mynk kluban… patikek manim atsigausi staigiai
as tai siaip daba dziaugiuosi kad neturiu jokios pastovios drauges
esu laimingas turedamas gera merginu kompanija bei atsitiktinius santykius siulyciau ir tau prasiblashkyt
tipishkas merginos poziuris i meile… nemylejau, bet buvo gaila, kai palikau…
Pats esu tai savo kailiu isbandes, ir niekaip negaliu suprasti kam taip elgiates…
…tai dazniausiai buna neapgalvoti sprendimai …kai jautiesi viesina ir reikia kienonors peties …o veliau supranti, kad jo nemyli …
Roberteli, nepulk i nevilti, o belekas taves i gera tikrai neatves, juk draugysrei reikia artimo zmogaus. Parashyk man, paplepesim, nes ir man kartais uzeina noras draugauti su bet kuo
Chebryte, naparinkit nesamoniu… Kas chia per draugystes su bet kuo? Kaip shitaip galima? Ai jauchiu, kad chia ne mano protui…
amigosh rašė:
Chebryte, naparinkit nesamoniu… Kas chia per draugystes su bet kuo? Kaip shitaip galima? Ai jauchiu, kad chia ne mano protui…
Nesinervink, aš ir nelabai suprantu Čia bangoj dar netokių dalykų pamatysi
spangstat jūs depresantaij čia, kokios dar draugystės???pamišėlis tu ar ką?(sorry už atwirumą, bet žinaij, pagalwok ką kalbi…na ir ką rašaij)…su bet kuo, niekados, geriau jau nieko tokiu atweju…nemirė dar niekas nuo wienišumo ir nemirs, nzn ką patart, eijk prasiblaškyti kaijp kažkas pasiūlė, nes tikriausiaij jau nuo per ilgo sedėjimo prie pc tokios mintys užwaldė…sėkmės