Draugai musu gyvenime?!
Mums liudna,sunku ar mes trykstame dziaugsmu…draugai-viso to liudininkai.Tai kiek Jums yra svarbus draugai, bet tik tie draugai, kurie nusipelne jais vadintis.
man draugai padeda nelaimeje,juk sakoma - drauga nelaimeje pazinsi- . siaip be draugu neturetum ir ka veikti, butum vienas kaip pirstas.Man draugai labai daug ka reiskia.
draugai man gyvenime yra lygiai tas pats kas ir seima… zodziu be draugu mano gyvenimas butu daug liudnesnis…mano draugai mano gyvenime tikrai uzima didziule vieta
Draugai mano gyvenime swarbiausia,del ju padarysiu viska ir zinau,kad yra keli draugai kurie galetu pasakyti ta pati.Ir is viso negaliu as isivaizduoti gyvenimo be draugu ir viskas
Jo, as ir pastariosiomis dienomis, kai turiu siokiu tokiu sunkumu, supratau kiek daug gali ir reiskia man draugai… Is tikruju, kai tau ko nors reikes, busi nelaimeje ir pan. tada ir suzinosi, kurie tavo tikri draugai, o kurie ne…
Be draugystes gyvenimas - niekas.
Nors imk ir verk!
Baikit,chebra,tuoj verksiu…
Nesiseka man su draugais visa gyvenima…Ech
jo tik kazkodeltai vis maziau zmoniu gali vadintis tokiu vardu kaip darugas,daba visi tokie savanaudziai
Man draugai- mano gyvenimo dalis! Zhinau , kad tie kurie nusipelne vadintis draugais, mane visada supras ir palaikys!!!
Pilotaz,butent…Kai sunku,tyai ateina issilaizyt zaizdu…Kai gerai-"ate",taves nebereikia
Silva!
tai reiskia jie nera tikrieji Tavo draugai, spjiauk i tokius draugus…yra savanaudziu ir daug…linkiu suprasti kas tikrieji Tavo draugai
Draugai man- kaip broliai ir seserys…
draugai daug reiskia musu gyvenime, bet tikru draugu yra tik keli
Neeeeeeeeeee nesamones… Visi tik sneka-draugai draugai, bet va kai draugas prisika gyvenime tai kas tada geriau… Na geriausia tureti daug pazistamu ir nei vieno rimto draugo-tada nebus taip skaudu ji prarasti
as be draugu negaleciau gyventi
Draugai mano gyvenime yra patys svarbiausi nes tik jais galiu pasitiketi
laimingi MES, kurie turime tikrus draugus