Draudimas

Draudimas

Lietuvoj 3 mln. gyventoju ir nevienam is ju nereikalingas draudimas… bet visiems reikalnga apsauga nuo nenumatytu atsitikimu. Ar gali tai pasiulyti.

pernai padariau avarija. Kiek semet man pakils kaina?"ergo sake kad 15%. o jai as pakeiciu draudimo kompanija?Nors jai tu nekelsi galiu apsidraust ir pas tave Šypsena
Žvaigždė

jai nuslepsi, kad draudiminiu laikotarpiu esi padares autoivyki draudziantis, turesi problemu ateiti. Padarysi dar syki kokia tai avarija, draudimo kompanija nepatinges pasikapstyti ar nebuvai nusizenges, jai taip, tai nieks tau zalos ir nepadengs tada.

verciau nerizikuok

P.S. skupus moka du kartus

Dabar populiaru nuolaidos, yra nuolaidu, privalomas draudimas mane domintų. Ir kokiai firmai atstovauji, Pernai buvau apsidraudęs 9 mėn., autoįvykių registruotų neturėjau. Kiek man kainuos draudimas , nuo balandžio mėn, nežinau dar ar 9 ar 12 mėn. , tai abiem atvejams kiek?Šypsena
Tiesa o kokios dovanos, dabar vienur benzinas, kitur nuolaidų kortelės, iki parduotuvėj perkant 15 lt. nuolaida ir pan.

siaip tai kai kuriems rekomenduociau pasiziureti i post’o data: 2002-02-05
Šypsena

DrauskJuokiasi

Sorius, tu teisus. Pasitaisysiu Šypsena

Lapenas yra ne vincas, o Vytautas Liežuvis

Taip. Biržai garsėja ne tik alumi. Tai garsių krepšininkų, aukštos klasės aviatorių, bei poetų ir rašytojų gimtinė. O kur dar motokrosas, burlentės, puiki gamta, Radvilų pilis, Astravo rūmai ir Likėnų kurortai. Karstinės įgriuvos. Ir pirmas Europoje dirbtinis ežeras Širvėna.

eh gimtine

Salia pasaulio akrobatinio skraidymo cempiono V. Lapeno Jak52 tupia du sraigtasparniai. Šveicorius ir Robinzonas ------------ PS. Vytautas Lapenas, pasitaisau. Tnx Lietau uz pastaba