Draudimas?

Draudimas?

Kas per draudimai? Vaziuojant i Gege per viena is kanalu,netoli vodokackes?Toliau matosi tinklai sumesti Vau!

Nieko sau. Kvankt?

pajuokavo kažkas?.. Apakęs

o tai ne neges ten galima gaudyt pagal licenzija?

ten negali būti verslinės žvejybos, nebent kažkokia specializuota, kaip wialnas rašė Taip Taip

Siusk paklausima AM nes mes atsakymu tikrai nezinosim

2007 metais gyvenau ten Naujapievių kaime, iki Giegės keli km, jau tada giegės žiotys į Nemuną budavo užtvertos tinklais, vietiniai šnabždėdavosi kad Komskių vergai baliui ruošią žuvį , šalia visada būdavo palapinė ir dėdė su barzda iš ranko nepaleisdavo telefono, pro šali patruliodavo pasieniečiai su kateriu 0 emocijų, viena syki kai priejau su spinigu žvejoti tai net susistabdė pasienietis , parodęs leidimą būti pasienio ruože nes gyvenamoji vieta šalia, tai puse valandos į pultą pranešinėjo kad perdaug gerai apsirengęs žvejys malasi apie tinklais nustatytą vietą tipo per daug gerai apsirengęs treningai, kedai,)), taip kad niekas Lietuvoje nesikeičia tik valdžia bet ne piniginės storis)) Taip kad nieko naujo šioje fotografijoje. Juokiasi

Kad ten ta lentele nuo birzelio stovi ir tinklai tada jau mirko.

Piktas

Šitą nuotraukytę Jonauskui arba į Gryną.lt ir tegu pakomentuoja.

Ir ka tas jonauskas,pasaulio bamba,geriau salamakinui tai tas dar pritars kad viskas cia ok,pilni dugnai gi zuvies nudvesusios,istisi dveselynai visur

Kilbukas nežianai atsakymo L.J ? Aš žinau , ne mano kompetencija Juokiasi

Nemuno polderiuose versline zvejyba yra leidziama issipirkus leidima ar kazka panasaus… Pavasari buvau apakes nuo tokios lenteles (turiu irgi nuotrauka dar kazkur) ir tinklo ilgumo viename labai zuvingam kanaliuke, maciau dar iki dabar ten ta lentele ikalta ir barza ileista, ir aisku zuvies neberasta, sausa visai. Paskambinus i AA buvo pasakyta, kad cia viskas gerai, kad yra isimtas leidimas ir jie gali smaugt ta kanaliuka kiek tik nori, ir sakau tai kaip cia taip, nu gi sako taigi nieks neisgaudo ir isdusta zuvys per ziema tai leidiam issemt. Tai va taip va, viskas cia legalu…

Vau!