Draudimas pats sau prieštarauja
Draudimo įstatyme prieš metus buvo taip, kad civilinė ne mažiau 220 ir kad tik po metų jei tvarkngai lakstai gauni 10% dicuont’a. dabar jau galim draustis už 170litukų visiem metam. Nebloga akcija a? va as pvz. ir apsidraudžiau papigiai,tai dabar ir kitus agituoju taupyt. ir svarbiausia aš sakau, kad man pasibaigs tik kovo, o jie sako gerai draskis dabar, o parašysim kad galio nuo kovo sutaupysi 50litukų. Taigi nesnauskit ir jūs. Jei ką krepkitės. Pasakysiu kur.
tai parasyk visiems kur tas paigiai
Jo! Varysiu ir as draustis
Klausyk bicas tai nesilauzyk parasyk kur ir kas
Bl*** tika apsidraudziau naujus ratus… O iki metu jau buvo likes tik meno… Paplojau pilna suma…
cia ir man patiko, deja pats pirmadieni draudziausi, taip kad saukstai po pietu
[quote]Adas rašė:
Draudimo įstatyme prieš metus buvo taip, kad civilinė ne mažiau 220 ir kad tik po metų jei tvarkngai lakstai gauni 10% dicuont’a.
[/quote]
Ištrauka iš TRANSPORTO PRIEMONIŲ SAVININKŲ IR VALDYTOJŲ CIVILINĖS ATSAKOMYBĖS PRIVALOMOJO DRAUDIMO ĮSTATYMO:
"15 straipsnis. Draudimo įmokos sumažinimas
-
Draudimo įmoka mažinama iki 50 procentų, jeigu iki naujos draudimo sutarties sudarymo draudimas galiojo be pertraukos 12 mėnesių ir per šį laikotarpį transporto priemonės savininkas arba teisėtas valdytojas nepadarė su draudimo liudijime (polise) nurodyta transporto priemone autoavarijos, taip pat jeigu per šį laikotarpį nebuvo baustas už tai, kad transporto priemonę vairavo būdamas neblaivus, apsvaigęs nuo narkotinių ar psichotropinių medžiagų.
… -
Draudimo įmokos sumažinimo tvarka, atsižvelgiant į draudėjo rizikos grupę, nustatoma Transporto priemonių savininkų ir valdytojų civilinės atsakomybės privalomojo draudimo taisyklėse. Mažinant draudimo įmoką, atsižvelgiant į šiame straipsnyje nustatytus dydžius, draudėjo sumokėta draudimo įmoka negali būti mažesnė kaip 50 procentų draudimo liudijime (polise) nurodytos transporto priemonės draudimo įmokos, nustatytos vadovaujantis šios įstatymo 14 straipsnio nuostatomis."
Kur tu matei tuos 10%?
[quote]Draudimas pats sau prieštarauja
[/quote]
Prie ko čia draudimas? Įstatymus Lietuvoje leidžia, mano žiniomis, kita institucija