Drakoniukas

Drakoniukas

naktibledas laukia, kada atvažiuosi pas jį Taip

NatalijE pas savo guru? Cha cha

pas masterį

geri siti kirviai Taip

Juokiasi Juokiasi as zinau ir man baisu, kad pas ana bablo, o as uzlekt negaliu Užsispyręs

boicai santykius aiskinasi Juokiasi youtube.com/watch?v=iIqA8kDtAac&feature=share

Tai važiuok kol ne vėlu. Bo paskui jis sakė pats pas tave atvažiuos Taip Cha cha

Juokiasi tai, kad manes rajone nebus, varysiu su ex katina kirpt Taip

Juokiasi pzdc, su ex KATINA KIRPTI Juokiasi cia kad katinui, ar exfrau butu ramiau? Cha cha

katiną kirpt? Nekaltas pirmą kart tokius čiudus girdžiu. Šuo tai suprantama, bet Katė Idėja

operatyviai cia, pries keliolika min daryta fotke, jau bangoj Juokiasi Juokiasi

stengiaus Angelas

nedaug betruksta, kad visu pirma foto atsidurtu bangoje, o tik paskui butu padaryta Cha cha

Juokiasi Gerai

nu ten katinas neeilinis, kas tris menesius anas susivelia labai labai ir tenka jy issukuot, nagus nukirpt ir t.t. vienam to padaryt neimanoma, o as puikiai moku jy nulaikyt Cha cha seimininkai uzsiimineja mesom, tad gaunam visokio gerio i namus Niam niam

drako - seimininkas veterinaras gal? Juokiasi

drako, o ka man su meinu patarsi daryt, ziema kailiukas shtoli sutankeja, dienos nepasukuok ir dredai. naudoju ta vielini sepeti, gal kazkas efektyviau yra? seip klauso jis manes, bet man paciam gailo ji drozt i diena po 15min. ypac ant pilvo ir pazastyse veliasi. Kanda

Ne prie ko cia? Nekaltas

drako - nevermind Miegantis