Draivinam ceškutę

Draivinam ceškutę

botanikasdraivz.wordpress.com/2016/02/11/keziual-biznes-trenin gai/

Lažinamės, tuoj kas nors parašys, kad BMW geriau…ir greičiausiai bus teisus Cha cha

LengvaiSuper > Juokiasi Gerai

kaip čia dabar jum pasakius… super audelė, bet BMW vistiek geriau Juokiasi

nx ismest 5-10min laiko nesamonem? nei pirksiu, nei ka. o kai pirksiu patsai uzsesiu ir prasitestuosiu pagal save Šypsena

Kam ko reikia. BMW nėra geriau, sakykim taip. BMW yra KITAIP. Tokio vairavimo komforto(absoliutinio), su gera dinamika, aš bent jau su BMW nesu turėjęs NekaltasAčiū Rafi už įvertinimą. Šitom aB nesąmonėm sugaišti per mėnesį valandomis Juokiasi Su tuo ir sveikinu. p.s. Algirdekai, pasilaikyk tuos verkšlenimus apie USA auto SAU Mirkt Geras automobilis, su geru motoru, gera komplektacija už gerus pinigus - end of the story.

va va, teisingai. bet yra ir oligarchų pas mus… kurie gali sau tą leist… iš amerikos, truputėlį daužtą arba lengvai skendusią… bet naujo modelio užtat Cha cha

Bet reikia pripažinti, kad q yra teisingas vairuotojas. Priekabus, smulkmeniškas, bet žino kur akcentus sudėti. Tik va kainos neparašė mašinos ŠypsenaŠiaip tai audi reikėtų padirbėt su vairo mechanizmu ir tada jau objektyviai kabinėtis nelabai kur būtų, bent jau prie techninės dalies. q - o 8 pavarų automatas, tai aišku ZFas?

Bendraklasis F10 su savo vairo informatyvumu irgi ne stabuklas. Bet šiek tiek geriau. Vairo šildymas iš antros pusės knopkė, kaip pas Porsche? Jei taip - man toks sprendimas patogesnis už BMW. Cha cha

šiaip teisingas review Šypsena daryt kitą kart filmą kaip top gear tik beliko Cha cha

Reikia tau duoti savo penktuką. Cha cha Bet tu Aubi fanas, neliaupsinsi. Cha cha

Auris - aš save norėčiau laikyti motoristu. Ir F30, jei pastebėjai, sulaukė gerų įvertinimų Cha cha Apskritai, paturėjus ir pavairavus BMW, nuomonė kiek “palengvėjo” bavarų adresu. Man genuose oooo dar nuo vaikystės ir silkės laikų. Trauma tskant JuokiasiŠildomas vairas prieš pat akis, iš priekio, ant vairo, d.p. LS - taip, ZF’as. Kaip ir minėjau, viską idealiai daro esant normaliam vairavimui. Pinigai - keleta šmotų mažiau nei 30k Eur Mirkt

o sitas medis pas audi “piano black” vadinasi? Nekaltas

Patestuok normalios kokybes, EU varianta, o ne piginta US versija…Ispudziai dar bus gilesni.

Ne, piano black tai apačioje esanti juoda blizgi apdaila. Kaip Audi tiksliai ją vadina - nežinau, aš čia nuo pasato paėmiau pavadinimą, kuris skamba taip turbūt dėl to,kad blizgus juodas paviršius ŠypsenaSantimai - jei tik tiek išsteni, tai gal susilaikyk nuo komentarų Mirkt Nes ta papiginta versija turi gerokai daugiau įrangos, nei nereta EU versija. O ir nemanau, kad EU skirsis, bo tokie auto nemanau, kad segmentuojami Šypsena Ir dar - kokybei, iš principo (neskaitant paminėtų dalykų) - neturiu jokių priekaištų - niekas nebarška, negirgžda, nebilda Gerai

Nebuk toks storzievis ir dar karta pasigilink ar nesegmentuojami…Teko kazkada ciupineti is USA grizusia Audi A6 c6, kaip saiborgo (taip, tai ne C7), tai plastikai tai pzdc kokio baisumo, salonas odos dermantinas, viskas nupiginta iki negalejimo. Negaliu sakyti, kad esu ciupinejes 100 EU ir 100 US modeliu, kad daryciau apibendrinimus, bet to varianto man uzteko suprasti, kad US automobiliai piginami.

kada fotkyti išmoGsi? (rasyt jau biski moki) dabar foto ivertinimas 3 iš 10

Drįstu sutikti su Santimu… Mirkt

Nebūk analfabetas, ir paskaityk ką rašau. Keletas plastikų (o tiksliau 2) NEDARO jokios įtakos bendrai automobilio kokybei, ypač kai niekas nebarška, netraška ir nebilda. Visa kita tik moraliniai priekaištai be objektyvaus pagrindo. Manęs tai neįtakoja tiek, kiek tu čia bandai pritraukti. O ir EU versijose foto matau tuos pačius dalykus - pigų plastiką prie skydelio ir centrinio tunelio dalis už ričiago. VIN’ai - aš automobilius turiu ne paromis, įrangos, kaip tavo pati, irgi neturiu, todėl sukuosi taip, kaip išeina. Jei nori pamačyti - visada welcome Cha chaVa, nepigintas variantas:auto.plius.lt/skelbimai/audi-a6-2-8-l-sedanas-2012-benzina s-453 2161.htmlFoto nr. 10. Toks pseudo matinis plastikas. Tas pats tiek EU, tiek USA versijose. O ir salonas identiškas, įskaitant ir “odas”.