Drag/Slalom: Kas vaziuoja ?

Drag/Slalom: Kas vaziuoja ?

Sveiki,

Kas rugsejo 14d.(sestadienis) vaziuoja i Mariampoles draga o rusejo
15d.(sekmadienis) i Kacergines LASF slaloma ? Prisijungciau prie kompanijos
(kaip ziurovas).
Rasykit el.pastu arba skambtelkit tel.:+37068716441

Aurelijus, Vilnius, Opel Calibra 2.0 SOHC '93

Zmogau Calibrose SOHCCha cha variklio nebuvo ir niekad nebus pas tave arba DOHC arba OHC, Opelis turi vieninteli SOCH varikli ir tas pats dizelinis ir tik 98’ buvo pradedas gaminti.

O ka Tavo manymu reiskia SOHC ? Va ta ka tai reiskia, tas yra ir pas mane :wink: Variklio tipas C20NE :wink: Taip kad neskelbk cia ereziju (nors aciu uz komplimenta, gerai butu jei butu DOHC) ir pasiskaityk (sia knyga as turiu, is Anglijos atsisiunciau) :

Service and Repair Manual
written by Mike Gascoigne
and published by Haynes
ISBN 1 85960 502 8

The Calibra covered by this manual was first introduced to the UK market in June 1990. The engine and other mechanical components are based on the Cavalier, but the bodywork has been redesigned for improved aerodynamics with a drag coefficient of only 0.26, lower than any other production four-seater in the world when it was introduced. This manual covers models with non-turbo petrol engines and front-wheel-drive. Turbo and four-wheel drive is available on certain other models.
The engines covered in this manual are:

The 2.0 litre C20NE single overhead camshaft (SOHC) engine with Motronic M1.5 injection/ignition.
The 2.0 litre C20XE double overhead camshaft (DOHC) engine with Motronic 2.5 or 2.8 injection/ignition. This was produced until 1995 and then discontinued.
The 2.0 litre X20XEV (DOHC) engine, introduced in 1994 as a replacement for the C20XE. This engine is the ‘ECOTEC’ type, designed to meet strict EEC exhaust gas limits for 1996 and has Simtec injection/ignition.

All the engines are of well-proven design and, provided regular maintenance is carried out, are unlikely to give trouble. The body styles are all Coupe, and the DTM model introduced in 1995 is fitted with a rear spoiler and a lowered sports suspension. Five-speed manual transmission is available on all models, and four-speed automatic transmission is available as an option on C20NE and X20XEV models. A wide range of standard and optional equipment is available within the Calibra range to suit most tastes. Safety features include a full-size drivers airbag from 1993, and a passenger airbag from 1994. Anti-lock braking is fitted as standard to all models. For the home mechanic, the Calibra is a straightforward vehicle to maintain, and most of the items requiring frequent attention are easily accessible

Sita visa as zinau pas tave OPELIS ne VAUCHAUL ar kaip ten angliskai vadinasi ten ir pats zinau kad anglai raso SOCH , o tu atsidaryk kapota ir pats paziurek kas ant variklio parasyti ten kazkur prie tepalo ipilimo dangtelio ar SOCH ar OHC ir nesigincyk. Ir jei bus OHC tai man Alus busi skolingas. Opeliais pats jau 8 metus duomiuosi ir praktiskai viska zinau. Ir dar dirbu opelio centre.

O kokie skirtumai tarp OCH ir SOHC konstrukciju? Man atrodo jokie :wink:

Teorija zinau :wink: Siaip sudominai, po darbo atsidarysiu kapota ir paziuresiu ar ten istiesu OHC. Tik nesuvokiu, kam rasyti OHC ? Na kad ten paskirstymo velenas tai faktas. Beto OHC nieko nepasako ar ten vienas ar du… Tik parodo, kad cia tas velenas yra ;-))) Hmmm… o gal cia "dlia osobo tupich" ? Tipo, atsidarius kapoto yra uzrasas, mazdaug "Ziurek zioply, variklio galva cia!" :wink:

Klausyk, o tu i tas lenktynes neisruosi vaziuoti?

Ukmergeje drage tai as 100% busiu, visuose buvau vilniuje, klaipedoje ir sito nepraleisiu

cia viskas aisku - jei dohc ir du veleneliai, sohc vienas, tai ohc - ne vieno Šypsena

p.s. “och” kontrukcijos variklis yra berods pas zaz Šypsena

o gal zmogus sumaise OHV ir OHC dvigus?
nes as tai tikrai noreciau isgirst skirtumus tarp OHC ir SOHC (kurie pagal mane yra tas pac b*bis)

Rudziu kalnas ta tavo Calibra

Gerai

Veee Veee Veee Jawchiu ash tuoj ikursiu jos nekenteju kluba… UZPISOOOOOOOOOOO!!! Piktas Piktas Piktas Piktas Piktas Piktas Piktas

fech Veee

Diewee kokiaa grazhuoleee!!! Taip Laimingas

“Cia” Cha cha

Grazi…(cia)

Gerai

Man grazi cia labai Taip