Dovanotam arkliui i dantis neziurima?

Dovanotam arkliui i dantis neziurima?

va va…tada jau tikrai geriau nieko nedovanotu…

niu man dowanas dowanot tenka labai daznai. esu uz tai atsakinga vienam tokiam kolektyve. wat.

man ir patinka gauti dovaneles, bet nervina tai kad kartais jos dovanajomos todel kad reikia dovanoti ir nuperka bet ka kad tik nupirkti, tokiu atveju man tada geriau nedovanotu. man malonu butu ir vien tai kad jie ateina net ir be dovanu Cha cha

aha labai nesinori dovanoti iprastas dovanas,kurios jau tapusios tradicija…originalumas geri,bet jei nera minciu -tai nekas…Šypsena

As labiau megstu dovanas dovanot, nes tada padarai kita zmogu laiminga. Ir nesvarbu kokia ta dovana, svarbu kad noras pasveikinti butu is vidaus. Bet yra vienas betŠypsena buna labai sunku sugalvot ka padovanot, nes siaip labai megstu originalumaFlirtas

dovanoti kaip ir gauti Dovana labai malonu… tik kai reikia sugalvoti ka nupirkti yra man sunku, bijai kad tai kitam gali nepatikt… o kas del manes- tai bet kokia nuosirdi dovana yra miela Šypsena

Cha cha cha

kai dantu nera, tai i juos i neziurima. a jei tas arklys nusisypsos tau spindincia zavinga sypsena, tai kaip neziuresiCha cha

nekenčiu pirkti dovanų kai nežinai ko žmogui reikia… bent jau reikia žinoti į kurią pusę… Nekaltas o dovanoti aišku, kad smagu… gauti taip pat…Taip

ziauriai megstu dovanas gauti…ypac be progos…kai zmogus netiketai ka padovanoja…reiskia girdi tave, klauso, atsirenka is uzuominu…mylimam zmogui visada galiu dovanoti…zodzius jausmus ir mazytes bei dyyydeles dovaneles…JAM MALONU-MAN 2VIGUBAI MALONUCha cha

aas galiu padovanoti…Cha cha

padovanok ir man ka nors prasauŠypsena
Labas

va tau pritariu…kai padovanoja be progos koki nors miela nors ir nelabai reikalinga daikteli buna pasakiskai malonu…bet kodel taip?

Labai megstu kai dovana mano dovana kitam zmogui labai patinka. Siaip megstu ir gauti … Flirtas

prie akiu pasidziaugiu, kad neiskaudinciau to zmogaus, o paskui ta dovana lieka guleti kur nors stalciuj, spintoj ar dar kur nors pamirstaLiūdnas Nekaltas Va taip va buna, kai nepaklausi, ko noretum gauti dovanuPiktas Na, o kai ta dovanele buna be progos, tipo siaip staigmena, kai zmogutis nori palepinti mane, tai toookia dovanele visad miela ir reikalinga Taip Dazniausiai su ja tada nesiskiriu, jei tik tai imanoma Taip

hmmm…Drovus

megstu gauti, nes maziau rupesciu patix ar ne Šypsena o kad ir kokia gauciau, vistiek rasiu kur primontuot ar pritaisyt Mirkt

Man tai labiau patinka gauti dovanas, nes kitiems laibu sunkiai isrenku, ka dovanoti.Šypsena

va apie ka as ir kalbu…man irgi labai patinka dovanoti,ypac ivairias smulkmeneles kurios man butu labai malonios…deja kartais labai bijau kad dovana nepatiks…man padovanoti dovana niekad nera sunku-man viskas patinka…bet va viena syki taip nutiko kad laaaabai nepatiko…nezinau-*****as jausmas