Dovanos
Ka dovanoti draugui gimdienio proga? o ka vaikinui?
Buvo daug jau tokiu temu-pasinaudok desiniajame lango kampe esanciu langeliu "paieska"
Drauguj-lajkrodi,megstamos grupes diska,zhebtuveli (jei ruko),stakana (jei geria)
su wajkinu irgi panashu,gali dar prideti kokia sawo sexy nuotraukyte
thnx
As irgi manau kad vaikinui kokia sexy nuotrauka butu visai nieko, o siaip manau koms porscas 911, o jai pinigu nera tai jau bent audi a4
čia idėja
tai gal geriau is karto a6?
zaprasta pvz grazia snapso bonke cia faktas tik zek kad ji butu pilna
Zaraza15 ----- tai matyt chia ateini viena karta i menesi ar dar rechiau abejoju ar busiu zhudike,jei tik pazhiuresiu i tave… pati kalta jai smunki vos pazhiurejus i kazhka
nu ok,nesigylinkim
matos, kad zaraza…
amzinaij kai tik ateinu paziuret nuotrauku tavo marmuze uzkliuva nori but zudike?
beje,tu dazhnai mane sapnuoji? aar ketini pradeti dar tik?
Zaraza15 ----- taip ash Džennifer buvau… beje,duosiu mazhuti patarima,nes man atrodo tu pati nesusivoksi … jeigu tau nepatinka mano foto,nebutina i jas zhiureti,jas didinti ir vis aishkinti kaip tau tai varo vezhi… beje,reiktu mums sustikti,gal jeigu nuo mano foto taip daros,tai susitikus apskritai infarkta gautum
cia tu ta Dzennifer kur buvo tokia ? as tave kosmaruoe sapnuosiu, bo vezi varo man tavo foto
DDD
mhm…
aga…oj,shakes koks maivymasis rankas ant koju uzhdejau…jezau jezau kaip maivausi
labai jau pozuoja ir maivosi
*kramtoske* ----- shita foto seniau daryta,bet shaip ar taip visi sako,kad atrodau zhymiai jaunesne
Tikrai neduochiau 16