dovanos valentinkes proga mylimam zmoguj

dovanos valentinkes proga mylimam zmoguj

kaip manot (cia klausimas daugiau vaikinams) ka dovanoti vaikinuj valentinkes proga? na ir merginai kas patiktu davanu nuo mylimo zmogaus per sia faina svente :0

migirl rašė:

kaip manot (cia klausimas daugiau vaikinams) ka dovanoti vaikinuj valentinkes proga? na ir merginai kas patiktu davanu nuo mylimo zmogaus per sia faina svente :0

nu mergina vaikinui gali padovanoti nuostabia nakti. tai manau butu labai i tema valentino dienos proga. tik vat gaila, kad valentinke per ketvirtadieni. po geros nakteles gali but sunkoka i darba ar i mokslus keltisCha cha

Astulle rašė:

o panom ta pacia tema, jus bernai, galit padovanot apatinius su uzrasu: AS CIA BUVAU… Šypsena del poveikio nezinau, bet pabandyt verta Šypsena))

GeraiCha cha nu cia tai pavarei Cha cha

cia su tuo uzrasu tai tikrai labai orginali mintis, tik bijau kad panele gali issizeisti.

na merginai, prisimetus labai pakilia nuotaika galima padovanoti grazius bilietus i "kruizaga": imate bet kury kelioniu agenturos reklamini lankstinuka, iskerpate kruizini laiva kitoje pseje uzrasote - nuostabus kruizas po Vilniaus senamiesti su asmeniniu gidu … ir t.t pagal jūsų fantaziją. Geras būdas praleisti kiek daugiau laiko su patinkančiu žmogumi, o ypač tada kai tikro kruizo suorganizuoti trūksta poros litų Šypsena

ceris rašė:

cia su tuo uzrasu tai tikrai labai orginali mintis, tik bijau kad panele gali issizeisti.

Tada yra keli variantai:
1.Panele be jumoro jausmo
2.Tamstos panele tada visiskai nevertina jusu kuniskos meiles
3.Perdaug pasikelus, kad leistu sau su jumis papokstauti…

ech, visokiu tu paneliu yra

Gerai Gerai Gerai

Tik dar reiketu prie to pacio suorganizuoti ir viesbucio kambari,kur butu galima "atsipusti"Cha chaCha chaCha chaCha chaCha chaCha chaCha cha
O siaip ideja liuks!!!

funtas rašė:

na merginai, prisimetus labai pakilia nuotaika galima padovanoti grazius bilietus i "kruizaga": imate bet kury kelioniu agenturos reklamini lankstinuka, iskerpate kruizini laiva kitoje pseje uzrasote - nuostabus kruizas po Vilniaus senamiesti su asmeniniu gidu … ir t.t pagal jūsų fantaziją. Geras būdas praleisti kiek daugiau laiko su patinkančiu žmogumi, o ypač tada kai tikro kruizo suorganizuoti trūksta poros litų Šypsena

Astulle Šypsena
Paklausiau tavo patarimo ir nulėkiau į Rotušės aikštę. Deja… Fuji studijoje užrašų ant marškinėlių jau nedaro… Nustebęs Sulūžęs presas - man paaiškino… Ateit po mėnesio patarė… Įsivaizduoji!!! Piktas Jokio supratimo… Cha cha
Bet aš per klaidą kitą vietą Kaune suradau, kur daro tokius užrašus ir gan pigiai, bet gal čia nesakysiu, nes Valentinkė jau rytoj, taigi vistiek nespėsit… Šypsena

Ledi, kai padovanosi - pasakyk kokia reakcija. Ir, beje, koki uzrasa padarei?

na mano davana atrodo dabar labai lėkšta Liūdna bo aš nupirkau drambliuką is kažkokio navarotno medžio!
ar tuchla dovana?