Dovanos Jums ne prie sirdies
Aplankiau viena drauge, ir ziuriu, kad pas ja stovi viena dovana, kuria iteikiau kitai draugei. Aiskiai vienai nepatiko, tai padovonojo (nieko nesakius) kitai. Kita dziaugiasi ir as su sypsena tyliu. Pagalvojau, ar isizeistu, jei zinotu, kad ta dovana ejo per kitu rankas? Man nesvarbu. Daviau is sirdies, bet aiskiai vienai nepataikiau. Bent kita pasidziaugia.
Ar Jums taip buna?
Kad ir kaip nepatinka, niekada neatiduodu kitam. Juk tai buvo skirta man, todėl padedu ir laukiu momento, gal kada pravers.
Dar nepasitaike tokiu akibrokstu. Bet kad taip gali buti pilnai tiketina. Nors as asmeniskai niekada nedovanuoju dovanu
Labai nemaloni situacija, turbut butu praktiskiau klausiti zmoniu ka jie nori gauti dovanu ar netgi kur konkreciai toki daikta galima nupirkti. Taip netektu atsidurti dar karta panasiaoje situacijoje.
Pries perkant dovana artimam draugui ar draugei visuomet isklausineju ko noretu,todel tokio atvejo man nebuvo.
Nemegstu dovanu, bet neperdovanociau is pagarbos. Nemegstu jau vien todel, kad esu labai isrankus- man neitiksi
Esu mates dovanotu saldainiu dezute- terminas (gerokai nutrintas) pasibaiges pries du metus! Ilga kelione apturejo
Buna visokiu dovanu. Nemegstu tokiu kurios tik stovi. Patinka tai, kas naudojama. T.y. - praktishkos dovanos Nepatinka, kai kosmetika dovanoja nepasitarus ish anksto.
Apskritai nemegstu tureti daug. Daiktai turi buti funkcionalus Aishku, knygos, garsajuostes ir t.t. visada dzhiugina.
niekada dar nebuvo taip kad nepatiktu dovana.
Nes man ne esme , kas per dovana, ir isvis DOVANA, yra dzin, man faijniausia, kad zmogus apie mane pagalvoju, ir su meile dovana rinko. Vien apie tai pagalvojus pasidaro miela ir grazu.
Taigi zmogeliai, neziurekit dovanotam arkliui i dantis
neseniai apturejau tokia situacija: persikraustem mes i nauja buta, na zinoma kaip be ikurtuviu
pries jas nusipirkom virtuvini stala su kedem (nevalgysi gi ant grindu). pasirodo, draugai, nieko su mumis neaptare nupirko visiskai identiska stala mums dovanu
gerai, kad issiaiskinom diena pries baliu, tai pakeite i kita daikta, kurio mums tikrai reikejo.
as asmeniskai, visada klausiu, ko noretu, kad nebutu jokiu nemaloniu situaciju.
Artimu klausiu ko noretu. Jei numanau, tada paprasciau. Bet siaip GIFT CARDS- tikras issigelbejimas…
Dovanos vaikams irgi skausmas. Per metus i 8-12 B/D suvaikscioti. Turbut urmu geriausiai pirkti.
Nenoreciau gauti netinkancios kosmetikos ar drabuziu.
Dovanotus daiktus dovanoti dar karta negrazu. Todel tokiu sposu ir nekreciu. Kai reikia ka nors dovanoti, tai dazniausiai pasiklausiu ar perku pagal pomegius. Siais laikais jau priimta daugiau klausti ko reikia pries vestuves, gimtadienius ir pan. Tai ne kaip per vestuves (11 metu atgal), draugai studentai pridovanojo fuzeru. Gal koki 60 vnt. susirinkom. Aisku geriausiai, kaip uzsienyje, duoti gift card arba tiesog pinigu.
Siemet taip jau ivyko, kad dovanu gavau net du kavos (espresso/cappuccino) aparatus, nors jau turejau viena naudojama. Pasidejau, pravers