Dovana kuri nepatiko

Dovana kuri nepatiko

Karta padovanojau savo draugui tokia mazaDovana,ji buvo maza ir nebrangi bet pirkta isŠirdis.Mano draugas pamates ja pasake su ironija: cituoju "buciau ir as tau tokia nupirkes,bet pamaniau,kad tau nepatiks" nuo tada as dovanu jam dovanoti nebenoriu ir perku jas tik is pareigos.Ar jus esate susidure su zmonemis kurie nemoka dziaugtis dovanomis?Ka tokiems zmonems dovanoti,kad juos pradziuginti?

Zinau, ir as esu susidurusi su tokia situacija. Nemalonu, kai zmogui kokia, nors ir menka dovanele dovanoji is pagarbos ar meiles, o jis ironiskai i tai paziuri ir nevertina. Tiesiog nuo to laiko kai padovanojau ta dovanele, man istrigo sirdin tie nemalonus zodziai. Bet ka padarysi, visokiu zmoniu yra, tik keista, kad kiti neivertina to, ka jiems gali duoti. Man jei kas padovanoja dovanele, kuri man nepatinka, as niekada zmogui i akis nesakau to, tiesiog pagalvoju, kad galbut kazkurioje gyvenimo situacijoje ir ta dovana gal man pravers.

Teisingi zodziai ir as taip manauGerai.Juk visi mes kartais gaunam dovanu kurios mums nepatinka,bet is pagarbos tam zmogui to neparodom.

Na, shioje situacijoje turbut neretas paveidmainiauja… Nes nenori skaudinti kito Šypsena Buna kad gauni visai nepatinkanti daikta… Bet kazhkodel vistiek dzhiaugiuosi…na, kad pagalvojo apie mane…vertini demesi visu pirma… O shiaip tai…nemalonu buna, kai padovanoji supakuota dovana zhmogui, o jis net nepaziuri kas ten ir padeda i shali…Nesmagiai pasijuntu…

Kiekvienam atrodo savaip. Realiame gyvenime mes visi kazkuria prasme ir kazkiek veidmainiaujame. Taciau man jau geriau kad zmogui padovanoji dovanele ir jis ja pasideda, o ne tuoj pat prie visu ispakuoja ir pradeda savo komentarus. Tiesiog elkimes taip, kaip mums atrodo priimtiniausia.

Niu per bliuka koki tai jo…negi visas pakuos… Bet kai tete-a-tete…tai norisi suzinoti, ar patiko, ar tiko…ir t.t.

Na manau vis tiek zmogus kazkuria prasme zmogus del gautos dovanos komentarus turi pasilaikyti sau. Negi tu noretum, kad tau imtu ir pareikstu, jog tavo dovanota dovana niekam tikusi? Musu nuomones truputi isiskiria, bet manau tai gerai, jei vienodai mastytume, butu neidomu gyventi. Tiesiog as pries pirkdama pirmiausiai stengiuosi issiaiskinti ko tam zmogui reikia, zinoma jei yra galimybe.

O gal nereiketu apsimetineti?Aš nekaltas
Ar cia kaip su tais orgazmais?Aš nekaltas

Niu jei jau su orgazmais lyginti Cha cha Tai tada reik sakyti ka dovanoti Cha cha tada nebus ir nusivylimu… Kita vertus, jei zhmogus taip prastai tave pazysta, kad nezino ko noretum dovanu…tai ir orgazma su juo sunkoka butu pasiekt Cha cha Nu ir nusikalbejau…

Manau,kad is mandagumo reikia dziaugtis.
As savo Moterys nupirkau Dovana.Net skauda sirdi,kai zinau,kad dovana jos nepradziugins taip,kaip as noreciauNustebęs
Bet svarbu,kad man malonu buvo ja pirktiTaip

Egoistas jis!
As tai nors apsimesciau, jog dziaugiuosi… Juk galima isivaizduoti ir suprasti, kaip zmogus stengesi jos ieskodamas… Taip

As savo dragui irgi niekada neitikdavau su dovanomis. Budavo baisiai skaudu: lakstau, ieskau, renku is visos Širdis , o jis kazkur nukisa i spint ir net neprisimena. Liūdna O po to sugalvojau iseiti- dovanoju tai, ko man reikia Šypsena Per Valentino dina JAM padovanojau labai grazius naktinukus, per Kaledas - vaisine ir grazu dekla buteliui (kuriu as seniai norejau) Liežuvis Zinau zinau, tai laaaaaaaaaaabai neromantiska, bet… Liežuvis pats kaltas Cha cha

Idomiai cia…
Bet jei tik tokia iseitis beliko… Gerai

Na aš iš savo ex-Vyrai dažnai gaudavau visiškai man nepatinkančias dovanas. Niekada jam to nesakydavau, bet buvo šiek tiek skaudu žinoti, kad jis eidavo iki artimiausios parduotuvės ir išrinkdavo bet kokius kvepalus, svarbu kad buteliukas būtų didelis Blogai Keista, kad žmogus per šitiek metų nesuprato mano skonio ir stiliaus. Man daug mieliau būtų buvę gauti kokį gražų niekniekį Aš nekaltas

Ne nesuprato, bet nesidomejo!
Neidomu jam! Taip

Manau, elementarus etiketas reikalauja paziureti, ka tau padovanojo ir padekoti. Net jei dovana nelabai patinka - tai bent uz zmogaus pastangas ir nora, nors kartais ir zinai, kad tu pastangu irgi neperdaugiausia buvo. Juk dovanotojui tokiais atvejais kitaip atrodo.
Man grazu, kai dovanas viesai ispakuoja ir padekoja, o ne nukisa i kampa. Aisku, yra progu kaip pvz vestuves, kada ner kada tuom uzsiimti, bet gimtadieniai ar Kaledos visai kas kita

Tikrai nenusikalbejai, o labai taikliai pastebejai Cha cha Tak derzhatj Šypsena

O kodel manai, kad jos nepradzhiugins taip, kaip noretum? Ar tiesiog pirkai tai, kas, zhinai ish anksto, jai nepatiks? O gal pirkai daikta, kuris labiau pradzhiugintu tave, o ne mylima Moterys?