Double CPU

Double CPU

Tie seni kompai mane vis labiau stebina… Apakęs'96m motka. Net USB yra… SDRAM, IrDA portas ir pan. CPU sveria gal kokius 300g…

Pas draugeli tox kastratas buvo, tai irgi turejo vieta dviem CPU ir visa kita chirne muine… Cia super kompas Cha cha

Kažkada buvo tikrai super (palyginus su kitais to meto)…

Ten tik viena PCI?

as ten isvis nematau PCI, cia serverine motina atrodo ir dar dalies jos truxta.

Turiu dar vieną ir aš pII multirpcesorinį Mirkt tik ten procai slot1. O šiaip ir dabar veikia

Ooooo, taigi čia Pentium Pro…

jei neklystu tai ten ta juoda jungtis yra skirta praplėtimo plokštei, į kurią ir kišasi visos pci plokštės. ten teoriškai ta praplėtimo plokštė turėtų būti lygiagreti motininei… o gal ir klystu dėl tos praplėtimo plokštės Drovus Nekaltas

dar dabar turim pora IBM serveriu su dvigubais slotais ir pentium pro Mirkt

slieks_kanibals, ne lygegreti, o vertikali.

Jo, ten statmena praplėtimo plokštė statosi. Joje 4 ISA ir 3 PCI… Ant kompo puikavosi užrašas “personal computer”… Kaži, kiek dabar toks procas vertas? ;] Iš wikipedijos: …was reduced to a more narrow role as a server and high-end desktop chip. The Pentium Pro was capable of both dual- and quad-processor configurations.

pasirodo neviskas tobuleja Cha cha

As noreciau kokios P3 ar K6 dviprocesorines sistemos ŠypsenaNors matyt paprasciau susirinkti kokia nors paprasta Athlon X2 sistema Šypsena

mano pirmas PC irgi buvo su statmena praplėtimo plokšte Šypsena P75. Ir rodos dar ne taip seniai aš jį turėjau.

seni geri laikai…