Dota-Allstars Defense Of The Ancients(free mod for Warcraft 3: TFT)

Dota-Allstars Defense Of The Ancients(free mod for Warcraft 3: TFT)

zhukaSS, Balticum serveris, Lietuva

kiekviena diena bent po 5 valandas, addicted Liūdnas

Su draugais esam subure 5 nuolat zaidziansiu vyruku kompanija ir losiam eurobattle.net ten ir greitis geresnis ir chebros daugiau Šypsena

kad eurobattle nezinant klanu ir paciam neturint vieno neapsimoka losti Šypsena nes paskui nueini i “pro” game ir visus totaliai praownini…
nu dar galiu parashyti kad bloodseekeris yra imba Cha cha

Dabar jau nebezaidziu, bet kai zaisdavau tai ir 8h atkaldavau Kvankt?Cha cha Bet paskutiniu metu pradejo per daug netas stabdyt, kad galeciau zaist. Taigis, nelabai gaunas…

Koki build’a naudoji?

na toki paprasta palyginus Šypsena cia nuo pirmo:
power threads, sange, sacred->radiance, sange and yasha, buriza arba butterfly. Na dar daznai paimu circlet of nobility ir medziu pacioj pradzioj, bet cia praktiskai su visais hero as taip darau Kietas

Viena visai nieko build’a buvau rades kur Hand of Midas buna pirmas item’as(papildomas incomas + didesnis atack speed), man visai patiko. Jei sunkoka buna pradzia galima pora braceriu pasidaryt.

nu visai gal ir nieko, as anksciau megdavau hand of midas kai jis turejo +35% speed, bet kai ji sumazino(o power treads padidino), hand of midas nuejo i antra plana Šypsena

combine both Mirkt

Sweiki Mirkt Susigundziau ir as sita ismegint.Gal galit pasakyt kokius updeitus reik daryt ant “swieziai” suinstalinto TFT ,kad zaist Balticum serwe?
Aciu Valio

Updeitint TFT iki Balticume naudojamos.

geras zaidimas man lb patiko, losiam barake, bet reikia taktikos kiekvienam hero, nuo ko ir kaip geriausia pradeti, nes ble uzpisa ten su jais ilgai teriolis…