Doom3: ROE

Doom3: ROE

Slyksciai atrodo, bet geras dalykas, suletina laika Šypsena

kas tavo rankom Šypsena?

rankos tai gera atrodo Cha cha Gerai

kiba herojus koks senis Cha cha

pats i zombi pavirto Cha cha

Blogai

oho kiek fps! blin gal ir nieko. reiks kaip nors ir sita gaut. gal jau mp sutvarkytas?

Nu kaip ant 800*600 be AA normalu… Cha cha

Durys-koridorius-zombis-durys-koridorius-zombis… neidomu, tamsu kaip siknoj (dabar kiek matau biski pasviesejo). Kame cia grazumas, nu nusaukit mane nisuprantu…

Butu ir daugiau fts, bet uzsidejau ribojima iki moniko 60Hz, nes kai daugiau fps tai persikreipia vaizdas.

Akys išvarvės nuo 60Hz ilgiau palošus…

d3 mano zaidimas atrode taip: durys - patalpa su zombiu (mmm monitorius ten gali pasiklausyt nesamoniu ir seip graziai ten viskas atrodo ) tada soviniai durys - zombis - durys - loading - durys zombis jau krutesnis -soviniai - vaistinele - uninstall

eikit jus lamos savo CS lost. D3 ne vaikams.

Aha, D3 pensininkams. Cha cha

kur jau ten. HL2 pensinykams Mirkt. D3 tai dar infarkta gali pasigaut Šypsena

Kad daugiau Hz neiseima uzsideti, net RivaTunner nepadeda…

Ne nu cia fruktu nemazai ziuriu ŠypsenaDoom3 yra Doom1 ir Doom2 tesinys, Kaip pirmose versijose buvo durys-priesai-durys-priesai taip ir cia. O apie kitus zaidimus galima irgi panasiai kalbet, pvz.: HL2 Begi-saudai-prakeli deze-begi-saudai-prakeli deze. Arba CS is vis trumai aprasomas sedi campini. So please ShutUp su tokiais postais man nepatiko del to zaidimas Š. P.S. ka norit sakykit, bet grafika tikrai labai gera Liežuvis

gal 3d grafika ir nieko bet man nepatinka taspats per ta pati todel hl2 man zymiai geirua del skonio neisginciju Šypsena

As gi nesakau nezaiskit, del to, kad man asmeniskai nepatinka(CS taip pat). Kiek zmoniu tiek nuomoniu. Karoce fleimas gaunasi. Kam nepatiko D3 nezais ir sito papildymo.